Bir Zamanlar Çukurova

1970’li yıllarda, İstanbul’da evlenmeye hazırlanan iki gencin başına hiç hesaba katmadıkları bir olay gelir. Kader bu çifti, Adana’da Çukurova’nın uçsuz bucaksız coğrafyasına bırakıverir. Her şeye rağmen aşklarını yaşamaya kararlı bu çiftin kaderi, çiftliklerinde çalıştıkları Yaman ailesiyle tanıştıktan sonra sonsuza kadar değişir.

 OYUNCU KADROSU

Oyuncular: Vahide Perçin (Hünkar Yaman), Uğur Güneş (Yılmaz), Murat Ünalmış (Demir Yaman), Hilal Altınbilek (Züleyha), Bülent Polat (Gaffur), Turgay Aydın (Sabahattin), Selin Yeninci (Saniye), Sibel Taşçıoğlu (Şermin), Selin Genç (Gülten), Polen Emre (Fadik), Mustafa Açılan (Veli) ve Serpil Tamur (Haminne)

Bu halini unutun! Bir Zamanlar Çukurova'nın Fadik'i Polen Emre'nin bikinili pozları hayran bıraktı
Hilal Altınbilek Bir Zamanlar Çukurova Biter Bitmez Yeni projesini buldu Bir Zamanlar Çukurova Dizisinin yıldız oyuncusu Destan dizisine Batuga rolü İçin geliyor
Bir Zamanlar Çukurova final yaptı! 2022'de yayınlanan bölümler içerisinde kendi rekorunu kırdı! Bir Zamanlar Çukurova Final mi Yapıyor? Bir Zamanlar Çukurova Neden Bitiyor? İşte son oyuncu kadrosu Bir Zamanlar Çukurova Kaç Sezon Sürdü? Bir Zamanlar Çukurova Neden final yaptı? Bir Zamanlar Çukurova'nın Züleyha'sı Yasak Elma'ya Geliyor! Hilal Altınbilek Yeni Ender Oluyor Bir Zamanlar Çukurova dizisi final yaptı... 141. son bölümde neler yaşandı? Bir Zamanlar Çukurova dizisinde Hakan Zor durumda! Bir Zamanlar Çukurova Dizisini Final Öncesi Bitiren Hata! Senaristin kafası karıştı Bir Zamanlar Çukurova Dizisine Oyuncu Dayanmıyor! Yeni Gelen O İsim de Veda Etti Bir Zamanlar Çukurova dizisine bakın kim geldi! başrol İsim yeniden gösterildi! Bir Zamanlar Çukurova Dizisinde Ondan Vazgeçilmiyor! Final Öncesi Bomba Karar Geldi Oyuncu Bülent Polat 43 yaşında ikinci kez baba olmanın heyecanını yaşadı ATV yayın akışı 21 Nisan 2022 Perşembe Bir Zamanlar Çukurova 131. Bölüm Fragmanı | Artık tek aile! Bir Zamanlar Çukurova dizisinin setindeki hırsız yakalandı Bir Zamanlar Çukurova 130. bölüm fragmanı Bir Zamanlar Çukurova'da Züleyha Köşeye Sıkışıyor, Konağa Haciz Geliyor! Bir Zamanlar Çukurova 128. Bölüm Fragmanı | Defol Hayatımdan! Züleyha ve Hakan Evleniyor Mu? Bir Zamanlar Çukurova 127. Bölüm Fragmanı Bir Zamanlar Çukurova Dizisinin Yıldızı Hazin Bir Sonla Ayrılmıştı! Yeni Projesi Ortaya Çıktı! Bir Zamanlar Çukurova final mi yapıyor? Dizinin yönetmeni Murat Saraçoğlu açıkladı Bir Zamanlar Çukurova'da Hünkar ve Fekeli Aşkı, Züleyha ve Fikret Arasında Canlanacak Bir Zamanlar Çukurova'da Bildiklerinizde Çok Farklı Bir Detay Var! Uğur Güneş Sürprizi Geliyor! Bir Zamanlar Çukurova'da Final Gibi Ayrılık! Ünlü Oyuncu Dizi bitmeden veda ediyor! Bir Zamanlar Çukurova'nın Hakan'ı İbrahim Çelikkol'a sürpriz doğum günü Züleyha Hakan'ın Sırrını Öğreniyor! Bir Zamanlar Çukurova'da Ortaya Çıkan Mektupta Ne Yazıyor? Bir Zamanlar Çukurova'da Züleyha Kırbacı Aldı, Şova Başlıyor! Hanımağa Kimi Kırbaçlıyor? Altan Gördüm Bir Zamanlar Çukurova Macerasını Anlattı!