Bir Zamanlar Çukurova'nın Saniye'si mutant virüse yakalandı

ATV ekranlarında yayınlanan Bir Zamanlar Çukurova dizisinde Saniye karakterine hayat veren ünlü oyuncu Selin Yeninci geçtiğimiz günlerde koronavirüse yakalanmıştı. Durumu ağırlaştığı için yoğun bakımda tedaviye alınan Yeninci'den bir kötü haber daha geldi. Ünlü oyuncunun mutasyonlu virüse yakalandığı belirlendi. Dizinin akıbeti ise bu haberden sonra daha da merak edilmeye başlandı.

Bir Zamanlar Çukurova dizisinin oyuncularından Selin Yeninci 10 gün önce koronavirüse yakalandı. Nefes almakta problem yaşayan genç oyuncu bunun üzerine hastaneye kaldırıldı. Durumu ciddi olduğu için yoğun bakıma alınan Yeninci'den bir son dakika haberi daha geldi.

Bir Zamanlar Çukurova dizisinde Saniye karakterine hayat veren oyuncunun Türkiye genelinde artan vakalarda etkisi olan mutasyonlu virüse yakalandığı belirlendi. 

Bir Zamanlar Çukurova'nın Saniye'si mutant virüse yakalandı

NEFES ALMAKTA ZORLANIYOR

Oyuncunun virüsü bu kadar ağır geçirmesinin nedeninin de bu olduğu ileri sürüldü. 

Gazeteci yazar Bilal Özcan'ın verdiği bilgiye göre, nefes almakta zorluk çeken genç oyuncunun tedavisi entübe edilmeden sürdürülüyor. Değerleri sınırda olan oyuncunun sağlık durumunun ise hızla iyiye doğru gidiyor. 

Bir Zamanlar Çukurova'nın Saniye'si mutant virüse yakalandı - Resim : 2

DİZİNİN AKIBETİ NE OLACAK?

ATV ekranlarında yayınlandığı günlerde reyting rekorları kıran Bir Zamanlar Çukurova setinde de bu gelişmenin ardından koronavirüs paniği yaşanmaya başlandı.

Dizide Saniye karakterini canlandıran Selin Yeninci'de mutasyonlu virüs olduğunun anlaşılması üzerine oyuncu ve set ekibine testler yapıldı.

Şu ana kadar olumsuz bir durum yaşanmasa da Selin Yeninci'nin diziye ne zaman döneceği bilinmediği için onunla ilgili nasıl bir karar alınacağı merak ediliyor. 

Bir Zamanlar Çukurova'nın Saniye'si mutant virüse yakalandı ile ilgili etiketler Bir Zamanlar Çukurova Selin yeninci mutant virüs mutasyon
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.