Bensu Soral

Oyuncu Hande Soral’ın kardeşi olan Bensu Soral 2 Şubat 1991 Bursa doğumludur. 1.70 boyunda olan Soral, Kova burcudur. Bursa İnegöl Turgutalp Anadolu Lisesi’nden mezun olmuştur. Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi’nde Grafik okumaktadır. Bir süre modellik yapan Bunsu Soral, oyunculuğa başladıktan sonra mankenliği bırakmıştır. İlk oyunculuk deneyimini Yol Ayrımı dizinde kazanmıştır. Ayrıca Murat Dalkılıç'ın "Kader" adlı şarkısının klibinde yer almıştır. İçerde’de mafya babasının manevi kzı Melek’i canlandırmaktadır.

BENSU SORAL’IN OYNADIĞI DİZİLER

Yol Ayrımı / Ayşe / 2012

Vicdan / Müge / 2013

Boynu Bükükler / Miray / 2014

Tatlı Küçük Yalancılar / Aslı / 2015

Bensu Soral, Tuzak Dizisinin Ne Zaman Biteceğini Açıkladı
Estetik yaptıran Bensu Soral son haline gelen olumsuz yorumladı kaldıramadı Hakan Baş ile evliliğin eşiğinden dönen Bensu Soral ile Edis'in samimi dansı düğüne damga vurdu
Şeyma Subaşı, Engin Altan Düzyatan, Aleyna Tilki gibi 136 ünlü ismin bilgileri sızdırıldı Boşanmaktan vazgeçen Bensu Soral ile Hakan Baş ayrı geçen günlerin acısını çıkarıyor Hakan Baş ile evliliğinde sorunlar yaşayan Bensu Soral'ın psikolojisi bozuldu Boşandıkları konuşuluyordu... Bensu Soral'dan Hakan Baş ile ilgili yeni açıklama Bensu Soral ile Hande Erçel'in Amerika pozları sosyal medyayı salladı Bensu Soral ile Hakan Baş boşandı mı? Ünlü çift cephesinden ilk açıklama Ünlü çift sessiz sedasız boşandı! Simge İnce ile görüntülenen Hakan Baş'a eşi Bensu Soral'dan olay gönderme 'Evliliğimizde hassas bir süreçteyiz' diyen Bensu Soral ve Hakan Baş kararını verdi Mina Ceran'dan sonra Hakan Baş da sessizliğini bozdu! Bensu Soral ise sessizliğini koruyor... Bensu Soral'ın eşi Hakan Baş ile yasak aşk mı yaşıyor? Mina Ceran sessizliğini bozdu Bensu Soral ile Hakan Baş'ın evliliğindeki sarsıntının nedeni ortaya çıktı! Sevgilisine villa tuttu! Bensu Soral ile Hakan Baş'ın evliliğindeki krizin nedeni ihanet mi? İddialara jet yanıt Bensu Soral ile Hakan Baş'ın 3 yıllık evliliğinde neler oluyor? Ünlü oyuncu Bensu Soral ile Hakan Baş'ın evliliğinde büyük kriz! Evlerini ayırdılar Cam Tavanlar Leyla kimdir? Bensu Soral kaç yaşında, nereli, evli mi? Bensu Soral 'Cam Tavanlar' dizisini neden kabul ettiğini ilk kez açıkladı Yok Artık! Bensu Soral Köpeğini Kaşıkla Besliyor? Evet Doğru Kaşıkla! Elçin Sangu İse Bambaşka Biri Bensu Soral hastalığı hakkında ilk kez konuştu! Kripto para çılgınlığına dahil olan ünlülerden flaş itiraf! Bensu Soral'ın hastalığı crohn nedir? Belirtileri nelerdir? Bensu Soral koronavirüs aşısı oldu! Çukur'dan bir kişi daha ölerek ayrılıyor Bensu Soral'a nazar değdi... O ünlüler Survivor'a konuk olacak Korona selamı dans oldu! Bensu Soral günlük rutinlerini anlattı!