Çukur'dan bir kişi daha ölerek ayrılıyor

Show TV'de yayınlanan Çukur dizisi 4. sezonunda bir yıldızına daha veda ediyor. Daha önce diziden birçok isim ölerek ayrılmıştı. Son olarak dizinin ana kadrosunda yeral alan Selim Koçavalı rolünü canlandıran Öner Erkan diziye ölerek veda etmişti. Şimdi haberde kullandığımız fotoğraftaki ana karakterlerden Celasun son nefesini verecek. Sebep ise Celasun'u canlandıran Kubilay Aka'nın 'Camtavanlar' adlı diziye geçecek olması. Aka'nın başrol oynayacağı dizideki partneri ise Bensu Sorel olacak.

TV 100'den Birsen Altuntaş'ın dizi sektöründen haberler verdiği yazısına göre Çukur'a ölerek veda edecek olan Kubilay Aka'nın OJO Pictures imzalı yeni dizisi "Camtavanlar"daki partneri belli oldu. 

Bu yaz Show TV'de yayınlanacak dizinin senaryosu 'Kiralık Aşk', 'Ufak Tefek Cinayetler' ve 'Love101' gibi ses getiren projeleri yazan Meriç Acemi tarafından kaleme alındı. 'Camtavanlar'ın yönetmen koltuğunda ise genç kuşağın başarılı isimlerinden Fehmi Öztürk bulunuyor.

Çukur'dan bir kişi daha ölerek ayrılıyor

Dizinin başrolündeki erkek karakterini bu sezon final yapması beklenen 'Çukur'un Celasun'u Kubilay Aka'nın canlandıracağı önceden belli olmuştu. Çukur'un 123. bölümünde ölmesi beklenen Aka dizide restoran zinciri sahibi Cem'i (Karakter ismi değişebilir) canlandıracak. Cem'in başta rekabet içinde olup daha sonra tutkulu bir aşk yaşayacağı Leyla karakterine ise kimin hayat vereceği merak ediliyordu.

Çukur'dan bir kişi daha ölerek ayrılıyor - Resim : 2

İşte Leyla'nın kim olacağına ilişkin soru sonunda cevabını buldu. "Camtavanlar"ın başrol kadın oyuncusu uzun süredir ekranlardan uzak olan Bensu Soral oldu. Son olarak "Organize İşler Sazan Sarmalı" filminde seyirci karşısına çıkan Soral, uzun zamandır gelen teklifleri kabul etmiyordu. Güzel oyuncu hikâyesini çok sevdiği "Camtavanlar"la bu yaz sevenleri ile yeniden buluşacak. 

Senarist Meriç Acemi'nin alt metninde kadın haklarını ve kadının toplumdaki yerini sorguladığı dizi ismini; Sosyal yaşamında ve iş hayatında kadınların yaşadığı fırsat eşitsizliğine verilen uluslararası isim olan "Camtavanlar"dan alıyor. Dizide kadınların özellikle iş hayatında karşılaştığı engeller, yemek kültürüyle harmanlanarak izleyiciye aktarılacak. 

Çukur'dan bir kişi daha ölerek ayrılıyor ile ilgili etiketler Bensu Soral Kubilay Aka Çukur camtavanlar celasun
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.