Aras Bulut İynemli

Ağabeyi tiyatrocu, ablası da ses sanatçısı olan Aras Bulut İynemli, Beşiktaş Anadolu Lisesi mezunudur ve İstanbul Teknik Üniversitesi'nde uçak mühendisliği okumaktadır. Patos reklamında da oynayan İynemli, başka bir reklam filminde İtalyan futbolcuyu canlandırırken Yönetmen Zeynep Günay Tan'ın dikkatini çekmiş, Öyle Bir Geçer Zaman ki dizisinin deneme çekimlerine çağrılmış ve deneme çekimlerinde başarılı olmuştur. Aras Bulut İynemli, Öyle Bir Geçer Zaman ki dizisinde Mete karakterini canlandırdı. 2012 yılında çekimleri tamamlanan, 2013 Mart ayında gösterime giren Mahmut ile Meryem filminin başrolüdür. Ancak filmde Aras Bulut İynemli'nin oyunculuğu birçok eleştirmen tarafından beğenilmemiştir.Oyuncu son olarak Muheşem Yüzyıl dizisinde Şehzede Beyazid karakterini canlandıracaktır.


Buse Meral ile Aras Bulut İynemli aşk mı yaşıyor?
Aras Bulut İynemli'nin abisinin eşinden şaşırtan açıklama: Tokat attı! ''Atatürk filmini Avrupa’da terör lobisinin baskısı engelledi!''
Aras Bulut İynemli'ye tepki! ''Disney daha ağırını yaptı kardeşim'' Ünlü isimlerden art arda Süper Kupa tepkisi Disney Plus'un skandal Atatürk filmi kararına sessiz kalmıştı! Eşinden 'uyuşturucu madde' suçlaması! Atatürk filminin galasındaki tavırları dikkat çekti! Disney'e ses çıkaramadılar: Bugün 'Kemalist' oldular Atatürk filminin fragmanı sosyal medyaya damga vurdu! Atatürk filmi fragmanı! "Atatürk" nerede, ne zaman yayınlanacak? Aras Bulut İynemli, Atatürk filminin fragmanını paylaştı! Disney Plus'ın skandal Atatürk dizisi kararı hakkında açıklama! Atatürk dizisi hangi kanalda yayınlanacak? Disney Plus'ın Atatürk dizisinin maliyeti dudak uçuklattı! Miray Daner ile Aras Bulut İynemli arasındaki yakınlık şoke etti! Sanat camiasının acı kaybı... Köknar Tezay hayata veda etti Aras Bulut İynemli'nin son görüntüsü şaşkınlık yarattı Yeni yıla yalnız girecekler! İşte Aralık'ta ayrılan ünlüler Atatürk dizisinin başrol oyuncusu Aras Bulut İynemli'nin son hali ortaya çıktı Şeyma Subaşı'nın erkek kardeşini görenler şoke oldu! İşte ünlüler ve hiç görmediğiniz kardeşleri! Disney Plus'ın 'Atatürk' dizisinin oyuncu kadrosu netleşmeye başladı! İşte kadrodaki isimler Dünyaca Ünlü Oyuncu Atatürk Dizisinde Aras Bulut İynemli'nin Partneri Oldu! Aras Bulut İynemli koronavirüse yakalandı! İşte sağlık durumu... Çukur'dan sonraki imajına kimse inanmıyor! Aras Bulut İynemli çok değişti! Hayranları uyardı! Üç Kuruş dizisi sosyal medyadan duyurdu! Yeni karar büyük ses getirdi! Üç Kuruş dizisi koptu geliyor Ayrılık kısa sürdü! Aras Bulut ile Bige Önal yeniden birlikte Aşkın Tarifi'nde Kadir Doğulu gidiyor! Yerine O bomba isim geliyor! İşte değişen senaryo 6 yıllık aşkta mutsuz son! Aras Bulut İynemli ile Bige Önel ayrıldı Üç Kuruş dizisinin konusu ifşa oldu! Aras Bulut İynemli bin pişman!