altyapı

ALTYAPI NEDİR? NE ANLAMA GELİR?

Altyapı; bir yapı, kent ve ülke için gerekli olan yol, su, elektrik, gaz, kanalizasyon, peyzaj, çevre ve ulaşım gibi donanımların tümü. Herhangi bir ilişkisel sistemin fiziksel bileşenleri de altyapı olarak tanımlanmaktadır.

Ukrayna’da astronomik anlaşma: 300 milyar dolarlık mutabakat zaptı
ABD, olası bir genel savaş durumunda İsrail'e söz verdi! İran'daki bir doğal gaz boru hattında şüpheli bir patlama yaşandı!
'Beykoz'da sular çekildi' haberinin yalan olduğu ortaya çıktı: İBB, altyapı hazırlığı yapıyor! Erdoğan: Salgının başından beri 'yandık, bittik' diyenlere en güzel cevaptır! Akbank krizi bankacılık altyapısını sorgulattı: Olan vatandaşa oluyor! İzmir'de sel felaketi: Vatandaş 'altyapı eksikliği' diyerek tepki gösterdi! Başakşehir'in altyapı antrenörü Ömeroğlu vefat etti Kahraman polis Fethi Sekin’in oğlu milli takımda Kılıçdaroğlu'na altyapı isyanı '20 cm yükseldi, altyapı çökebilir' Bakan Karaismailoğlu: Lojistikte süper güç haline geleceğiz Bırakın trafiği, adım atılmıyor! 'Örnek Belediyecilik' sular altında! Beşiktaş'tan flaş altyapı kararı! Taşınıyorlar... Ryan Babel, sezon sonuna kadar Ajax'ta! Kanal İstanbul için 304 noktada sondaj yapıldı! Hangi takım, ne kadar süre verdi? Fenerbahçe'de flaş gelişme! Trabzonspor, üç büyükleri katladı! Fenerbahçe'de ayrılık rüzgarları! Aziz Yıldırım'dan altyapı atılımı! Fenerbahçe altyapısının içler acısı... Fenerbahçe'den 5 transfer birden! Sol bek de... Galatasaray’dan ‘Yeni Arda’ adımı! İmzalar... Fatih Terim kanayan yaramız altyapı hakkında... Mustafa Reşit Akçay Trabzonspor'a geri dönüyor