Kahraman polis Fethi Sekin’in oğlu milli takımda

İzmir Adliyesi önünde 5 Ocak 2017'de PKK'lı teröristlerce gerçekleştirilmek istenen terör saldırısına son kurşununa kadar müdahale edip büyük bir felaketi önleyen ve şehit düşen kahraman polis Fethi Sekin'in 15 yaşındaki oğlu Burak Tolunay Sekin, U16 Milli Takımı'na seçildi. Tolunay Sekin, Babamın en büyük hayali beni milli takım oyuncusu olarak görmekti. Onun hayalini gerçeğe dönüştürdüğüm için çok mutluyum.'' dedi.

5 Ocak 2017'de İzmir'de gerçekleştirilmek istenen terör saldırısında büyük bir felaketi önleyerek kahramanca şehit düşen polis memuru Fethi Sekin'in, Altay altyapısında futbol oynayan oğlu Burak Tolunay Sekin, U16 Milli Takımı'na seçilmenin mutluluğunu yaşıyor. Daha önce U14 Milli Takımı'na davet edilen ve Altay U15 takımının kaptanlığını üstlenen 15 yaşındaki Burak Tolunay, ikinci kez ay-yıldızlı formayı tertelecek.

Kahraman polis Fethi Sekin’in oğlu milli takımda

Altay Spor Kulübü'nden yapılan açıklamada, "U16 Milli Takımımızın 12-21 Nisan 2021 tarihleri arasında İstanbul'da yapacağı hazırlık kampı aday kadrosuna davet edilen altyapı oyuncumuz Burak Tolunay Sekin'e güveniyor ve yürekten başarılar diliyoruz" ifadelerine yer verildi.

Kahraman polis Fethi Sekin’in oğlu milli takımda - Resim : 2


''TÜRK BAYRAĞINI BABAM GİBİ GURURLA TAŞIYACAĞIM''

Daha önce U14 Milli Takımı'na davet edilen ve Altay U15 takımının kaptanı olan Sekin duygularını Sabah Gazetesi ile paylaştı; ''Babam şehit olmadan önce bana "Oğlum polis olarak 22 yıl Türk bayrağını gururla taşıdım. Sen de futbolcu olacaksın. Türk Milli Takımı'nda Türk bayrağını gururla temsil edeceksin" derdi. Babamın 22 yıl şerefle taşıdığı al bayrağımızı ben devraldım. Babamın en büyük hayali beni milli takım oyuncusu olarak görmekti. Onun hayalini gerçeğe dönüştürdüğüm için çok mutluyum. Babam gibi Türk bayrağını göğsümde gururla taşıyacağım. Şehitler hiçbir zaman ölmez. Babam eminim beni şu an izliyor ve gurur duyuyordur. Onun gibi kahraman bir polisin oğlu olduğum için gururluyum. Bundan sonra çok daha fazla çalışıp daha da iyi yerlere gelmek istiyorum.''

 

 

Kahraman polis Fethi Sekin’in oğlu milli takımda ile ilgili etiketler Milli Takım altyapı Fethi Sekin Burak Tolunay Sekin U16 Milli Takımı Altay U15
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.