Halka dizisi ne zaman başlayacak? Hangi oyuncular oynayacak? Konusu ne?

Halka dizisi ne zaman başlayacak? 2019 yılına girdiğimiz yeni günlerde ekranlarda yeni diziler boy göstermeye başlayacak.TRT 1 ekranlarında yayın hayatına başlayacak Halka dizisi güçlü oyuncu kadrosuyla dikkatleri üzerine çekiyor. Halka Dizisinin yönetmeni ünlü yönetmen Volkan Kocatürk olurken dizinin senaryosunu ise Levent Cantek yazacak. Halka Dizisi bir polisiye dizisi olarak aksiyon sahneleri ile izleyicisini büyüleyeceğe benziyor.Merak edilen detaylar haberimizde...

Halka dizisi ne zaman başlayacak? TRT 1'in yayın hayatına yeni başlayacak dizisi Halka'nın yönetmeni ünlü yönetmen Volkan Kocatürk olurken dizinin senaryosunu ise Levent Cantek yazacak.Oyuncu kadrosuyla izleyenleri ekranlara kilitlemesi beklenen dizisinin ne zaman yayın hayatına başlayacağı büyük merak konusu.Halka Dizisi bir polisiye dizisi olarak aksiyon sahneleri ile izleyicisini büyüleyeceğe benziyor. Peki Halka dizisi ne zaman başlayacak? Hangi oyuncular oynayacak? Konusu ne? Merak edilen detaylar haberimizde...

TRT’nin merakla beklenen iddialı dizisi Halka’nın ilk bölüm tarihi belli oldu! Hande Erçel ve Serkan Çayoğlu’nun baş rolünde oynadıkları polisiye dizi çok yakında ekranda olacak.

Pek çok dizinin sezon arası verdiği dönemde ekrana gelmeye başlanacak olan Halka, konusu ve oyuncularıyla da dikkat çekiyor…

TRT 1’in yapımını Es Film, yapımcılığını Yusuf Esenkal ve Serdar Öğretici’nin üstlendiği dizisi “Halka” 15 Ocak Salı günü izleyicisi ile buluşacak.

Halka isimli bir suç örgütü ve bu örgütün etkilediği hayatların hikayesinin anlatılacağı dizinin yönetmeni A.Volkan Kocatürk.

Başrollerini Serkan Çayoğlu, Hande Erçel, Kaan Yıldırım, Hazal Subaşı, Nazan Kesal, Ahmet Mümtaz Taylan, Erdal Yıldız, Umut Karadağ, Burak Sergen, Funda İlhan, Dilan Telkök, Şehsuvar Aktaş ve Serhat Midyat’ın paylaştığı Halka’nın senaryosunu ise Aziz Tuna C. ve Ali Demirel kaleme alıyor.

Mafyanın, paranın ve entrikanın konuşulduğu karanlık dünyayı yıkmaya çalışan Cihangir ve Kaan’ın mücadelesi 15 Ocak Salı saat 20.00’de TRT 1’de.

HANDE ERÇEL

Hande Erçel, genç yaşı ve güzelliğiyle çok konuşulan isimler arasında yer alıyor. 24 Kasım 1993 tarihinde dünyaya gelen Hande Erçel, Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi, Geleneksel Türk Sanatları bölümünde okumaya devam etmektedir. 2012 de Azerbaycan da yapılan güzellik yarışmasına katılmış ve ikinci olmuştur.

Kanal D'de yayınlanan Güneşin Kızları dizisinde Selin Yılmaz Mertoğlu karakterini canlandırmıştır. Haziran 2016'da Aşk Laftan Anlamaz dizisinde canlandırdığı Hayat Uzun Sarsılmaz karakteriyle ekranlara geri dönmüştür. İşte, Hande Erçel'in rol aldığı diziler hakkında bazı bilgiler;

2013 Dizi "Tatar Ramazan (dizi,2013)" Kendisi Yardimci oyuncu
2013 Dizi Çalıkuşu Zahide Yardımcı oyuncu
2014 Dizi Çılgın Dersane Üniversitede Meryem Yardımcı oyuncu
2014 Dizi Hayat Ağacı Selen Karahanlı Yardımcı oyuncu
2015-2016 Dizi Güneşin Kızları Selin Yılmaz/Mertoğlu Başrol oyuncusu
2016-2017 Dizi Aşk Laftan Anlamaz Hayat Uzun/Sarsılmaz Başrol oyuncusu
2017-2018 Dizi Siyah Inci Hazal Başrol oyuncusu

Serkan Çayoğlu kimdir?

Serkan Çayoğlu, 31 Mayıs 1987 tarihinde Almanya'da doğmuştur. Kendisine benzemeyen bir ikiz kardeşi vardır. Almanya'da okuduğu üniversitede ekonomi eğitimi aldı. Üniversitede okurken aynı zamanda da modellik yaptı.
Oyuncu olmak içinİstanbul'a gelen Serkan Çayoğlu, ( 3 M.O.T.A )Ümit Çırak Modern Oyunculuk Teknikleri Atölyesinde Ümit Çırak'dan ve Dolunay Soysert'ten oyunculuk dersleri almıştır.
2012 yılında "Kuzey Güney" dizisinin sezon finalinde Merve Boluğur'un İtalya'dan gelen arkadaşını canlandırarak oyunculuk kariyerine başladı.

2013 yılında Hande Yener'in "Ya Ya Ya" klibinde de oynadı.

14 Ocak 2014 tarihinde Kanal D Ekranlarında gösterime giren "Zeytin Tepesi" dizisinde başrol oyuncusu olarak Aslıhan Gürbüz oynuyor. Diğer rollerdeTayanç Ayaydın, Atilla Saral, Zerrin Sümer, Haldun Boysan, Salih Bademci,Ayça Varlıer, Hakan Karahan gibi sanatçılar var. Zeytin tepesi'nin yapımcılığını MF Yapım Faruk Bayhan ve Faruk Aksoy üstlendi. Serkan Çayoğlu da bu dizide Burak Altaylı karakterine can verdi. Dizi reyting düşmesi nedeniyle birlikte 2 Nisan 2014 günü final bölümü ile sona erdi.

KAAN YILDIRIM KİMDİR?

Kaan Yıldırım, (d. 24 Aralık 1986; İstanbul), Türk oyuncu.Kaan Yıldırım, 24 Aralık 1986 yılında Türkiye’nin İstanbul şehrinde doğdu. İngiltere Londra Brunel Üniversitesi pazarlama bölümünden mezun oldu. Başkent İletişim Bilimleri Akademisi’nde oyunculuk eğitimi aldı.

Oyunculuk kariyerine Kayıp dizisinde Kadir karakterini canlandırarak başladı. Ancak Yıldırım, asıl çıkışını başrollerinde Uğur Polat, Sevtap Özaltun, Erkan Kolçak Köstendil, Şebnem Bozoklu’nun oynadığı ‘Ulan İstanbul’ adlı dizisiyle yaptı. 2015 yılında ise başrollerini Ezgi Eyüboğlu ile üstlendiği bir yaz dizisi olan Adı Mutluluk dizisinde Batu Değirmenci karakterini canlandırdı.14 Mayıs 2016 yılında Ezgi Eyüboğlu ile Esma Sultan Yalısı’nda evlendi.

ROL ALDIĞI DİZİLER VE FİLMLER

Kayıp – Kadir – 2013
Ulan İstanbul – Ferdi – 2014
Ümmü Sıbyan:Zifir – 2014 Yapımcı
Adı Mutluluk – Batu – 2015
Yok Artık!- 2015 Yapımcı
Kalbim Yangın Yeri – Volkan – 2016
Klavye Delikanlıları – Kerem – 2017
İnsanlık Suçu – Cemal – 2018

Serkan Çayoğlu, 4 Temmuz 2014 tarihinde FOX'ta yayınlanmaya başlayan "Kiraz Mevsimi" adlı dizide; Özge Gürel, Dağhan Külegeç, Nilperi Şahinkaya ile başrolleri paylaşmıştır.

Filmleri ve Dizileri :

2014 - Kiraz Mevsimi
2014 - Zeytin Tepesi
2012 - Kuzey Güney

Beşiktaş - Hatayspor | İlk yarı oynanıyor Başakşehir - Trabzonspor | İlk yarı oynanıyor İstanbul'un göbeğinde trafikte korkunç anlar!
Sonraki Haber