Halka

Halka dizisinde Kaan ve Cihangir isminde ki iki gencin intikâm hikayesi ekranlarda olacak. Halka dizisinin ismi ise simgesi üç halka olan 40 yıllık bir suç örgütünden geliyor. Halka dizisi için sete ilk çıkış tarihi 15 Ocak olacak.

 
Kur'an-ı Kerim'e tekme atıp içki içti
Halka'dan Sonra Yeni Dizi Bomba Gibi Geliyor! Otello Kamil’in Hayatını Bakın Kim Oynayacak Halka 16. bölüm fragmanı izle! Kaan'a ne olacak?
Halka 15. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Halka dizisinin ömrü kısa mı sürecek? Halka 14. bölüm fragmanı izle! Halka 12. bölüm izle! Hümeyra kimi seçecek? Halka final mi yapıyor? 26 Mart reyting sonuçları! Halka 10.bölüm izle! Halka dizisi final mi yapıyor? Halka 9.bölüm izle! Kurtlar Vadisi'nin kilit ismi 'Halka' kadrosunda! Çukur'un 'Karakuzu'su TRT dizisine transfer oldu! Halka dizisi kadrosuna bir yakışıklıyı daha kattı! Annesini kaybeden Hande Erçel'e o isimden destek! Hande Erçel ara verdiği setlere geri döndü! Halka dizisi ilk bölümüyle ekran başına kilitledi! TRT'nin iddialı dizisi Halka izleyiciyle buluştu! Halka Müjde kimdir? Hande Erçel kimdir? Halka dizisi Bahar kimdir? Hazal Subaşı kimdir? Halka dizisinin İrem'i Dilan Telkök kimdir? Halka dizisi oyuncuları! Hande Erçel yeni dizisinin mutluluğunu yaşayamadı! Halka dizisi ne zaman başlayacak? Hangi oyuncular Bir gece karşınıza böyle bir şey çıksa ne... 'Halka' filminin Samara'sı tutuklandı!