Hande Erçel

HANDE ERÇEL KİMDİR?

Başarılı oyuncu Hande Erçel, 24 Kasım 1993’te yBalıkesir, Bandırma’da dünyaya geldi. Erçel, Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesinde Geleneksel Türk Sanatları Bölümü'nde okuyor. 2015 yılında katılmış olduğu Miss Cilivaliton of the World yarışması katılmıştır. Azerbaycan'da düzenlenen bu yarışmada 2. olmuştur.

Daha önce Çılgın Dersane Üniversitede ve Hayat Ağacı dizilerinde oynadı. Çılgın Dersane Üniversitede ile ekran macerasına başlayan Hande Erçel'in hayali dizinin reyting kurbanı olmasıyla yarım kaldı. Erçel, eylül 2014 sezonunda TRT'de yayınlanan ‘Hayat Ağacı' dizisiyle izleyici karşısına çıktı. Genç oyuncu dizide İdil Fırat (Filiz) ve Fikret Kuşkan'ın (Murat) kızları Selen Karahanlı karakterine hayat verdi. Son olarak Siyah İnci Dizisi'nde Tolgahan Sayışman'la birlikte başrol oynamaktadır.

Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi, Geleneksel Türk Sanatları bölümünde okumaya devam etmektedir. 2012 de Azerbaycan da yapılan güzellik yarışmasına katılmış ve ikinci olmuştur.


Kanal D’de yayınlanan Güneşin Kızları dizisinde Selin Yılmaz Mertoğlu karakterini canlandırmıştır.[1] Haziran 2016’da Aşk Laftan Anlamaz dizisinde canlandırdığı Hayat Uzun Sarsılmaz karakteriyle ekranlara geri döndü.

Kamera karşısına geçen güzel oyuncunun fotoğraflarına beğeni yağdı!
Oyuncu Hande Erçel'den at üstünde paylaşım! Hande Erçel’den yeni anlaşma
Hande Erçel'den 'istenmeyen gelin' iddialarına yanıt Hande Erçel'den takipçi rekoru! 8 Hollywood yıldızını geride bıraktı Hindistan tatilinden paylaştı! Kombininin fiyatı çok merak edildi Hande Erçel, Paris Moda Haftası’na tarzıyla damga vurdu! Türkiye'nin en güzel ve çekici ünlü kadınları listesi hazırlandı! Başarılı isim oyunculuğu bırakıyor mu? Dizisi erken final yapmıştı! Hande Erçel oyunculuğu bıraktı mı? Hande Erçel isyan etti: Sürekli hedef gösteriliyorum Hande Erçel o soruyu duyunca fena sinirlendi Hande Erçel'in Atatürk paylaşımı Suudileri rahatsız etti! Hande Erçel, yeni tarzıyla Elçin Sangu'ya benzetildi Ünlü oyuncu Hande Erçel'den zamansız paylaşım! Sosyal medyada 'Kim daha şık?' tartışması başladı Hande Erçel, Suudi Arabistan tarzıyla göz kamaştırdı! 30 yaşına giren Hande Erçel'in doğum günü tarzına beğeni yağdı! Hande Erçel, 30. yaş gününe böyle giriş yaptı! Paylaşımı gündem oldu Hande Erçel'in Cannes tarzının bedeli ortaya çıktı! ‘BAMBAŞKA BİRİ’DE SIR PERDESİ ARALANDI! Hande Erçel'in tarzına beğeni ve yorum yağdı! Bambaşka Biri dizisinin ikinci bölümünde bu kez alkış topladı! Hande Erçel ve Hakan Sabancı evleniyor mu? Erçel ve Sabancı'nın Avrupa tatilinin maliyeti dudak uçuklattı! Yapay zeka Türkiye'nin en güzel 11 kadın oyuncusunu listeledi! Hande Erçel'den teknede tatil pozu! Siyah elbisesiyle büyüledi Hande Erçel ile Hakan Sabancı'dan romantik paylaşım! Hande Erçel bikinili videosuyla hayran bıraktı! Zıplayarak poz verdi Hande Erçel'den Mykonos pozları! Mavi fileli elbisesiyle nefes kesti