"'Devran dönecek, geleceğiz' diyor, hangi siyasi parti size yol açacak?"

SuperHaber programcısı ve Hürriyet yazarı Nedim Şener ile SuperHaber programcısı ve Güvenlik Uzmanı Mete Yarar 'Memleket Aşkına'nın yeni bölümünde Jale Nur Süllü FETÖ'nün askeri okula soktuğu Ümit Can Özorman'a yaptığı ziyaret eleştirildi. Şener, "'Devran dönecek, geleceğiz' diyor, hangi siyasi parti size yol açacak? Tankın önüne yatan adamı korkutabilir misiniz? " dedi.

This browser does not support the video element.

İki usta isim SuperHaber programcısı ve Güvenlik Uzmanı Mete Yarar ile SuperHaber programcısı ve Hürriyet Gazetesi yazarı Nedim Şener, “Memleket Aşkına” programının yeni bölümünde bir araya geldi. 

"ÜNİFORMALI GÖRSEYDİ DE JALE HANIM KUMPAS KURSAYDI"

Programda, CHP Eskişehir Milletvekili Jale Nur Süllü'nün FETÖ'nün askeri okula soktuğu Ümit Can Özorman'a 'mağdur' ziyaretinde bulunmasını eleştiren Şener, "Eskişehir Milletvekili Jale Nur Süllü gitmiş, Eskişehir’de bir askeri öğrenciyi ziyaret etmiş. Özorman karşısında atıp tutuyor; 'Mağduruz biz, askeri öğrenciden darbeci olmaz' diye. Jale Hanım'ın karşısında keşke seni üniformamla görseydim diyor. Üniformanla görseydin de Jale Hanım ihanet etseydi. Kumpas kursaydı mesela." dedi. 

"HİÇ OLMAZSA KAMUOYUNA AÇIKLAMA YAPIN"

"Ben bunları yazıp çiziyorum. Hepsi somut olgulu şeyler. Bir açıklama yapın bari. 'Benin adımı geçiriyorsunuz böyle bir şey yoktur' diyin. Ya da 'Bu kişiyle ilgili şifreleme yoktur' diyin, görüşelim." diyen Şener, "Zannetmeyin ki, görüşmeyi istiyorum. Konuşacak hiçbir şey yok. Üzülürüm zaten yani. Hiç olmazsa kamuoyuna açıklama yapın. Biz şöyle partiyiz, böyle partiyiz işte falan diyin ya da herhangi bir şey söyleyin. Yok arkadaş, sessizlik... Biz sessiz kalmayacağız, gerçekten kalmayacağız. Daha bir şey yaşamadılar." ifadelerini kullandı. 

"DİLERİM YARIM KALAN İŞİMİZİ HALLETMEK İÇİN ALLAH BİZE HEP BERABER BİR FIRSAT VERİR"

"Bazen böyle 'Devran dönecek, iktidara geleceğiz' falan diyorlar. Öyle bir şey olduğunu öngörelim bakalım hangi siyasi parti sizce o yolları açacak bir?" sorusunu soran Şener, şöyle devam etti;

"Bir de böyle diyerek korkutacaklarını zannediyorlar, devran dönecek sana şunu yapacağız, böyle yapacağız diyorlar. Öyle bir gücünüz var yani? Kim tutuyor sizi? Bir kişiyi bile korkutamıyorsunuz. Nedim Şener’i korkutamıyorsunuz. Tankın önüne adam yatmış, onu korkutabilir misin kardeşim? Silahı böyle göğsüne siper etmiş adamı korkutabilir misin sen? Kendimden bahsetmiyorum bu vatanın evlatlarından bahsediyorum. Ben öyle önemsiz bir adam olarak kendimden söz ettim. Beni korkutamıyorsun. Ben senin geleceğini öngöreceğim. Senin üstüne üstüne gideceğim. Namussuz FETÖ'cüler, PKK'cılar, yardakçıları... Bu videoyu izlesinler. 'Devran dönecek' denilen hikaye var ya bugünkü adaleti arayacaksınız ileride. Keşke öyle olsaydı falan diyeceksiniz. Dolayısıyla sizden korkan sizin gibi olsun bile demiyorum. Dilerim yarım kalan işimizi halletmek için Allah bize hep beraber bir fırsat verir. Karşı karşıya gelme imkanı olur. Tek dileğimiz bu yani. Yarım kalan işimiz mutlaka vardır."

ERDOĞAN VE AK PARTİ İLE ‘EGE SİYASETİ’ İLİŞKİSİ NASIL OLACAK? Ekrem İmamoğlu Hamas'a terör örgütü dedi! VATANDAŞ ERDOĞAN-ÖZEL GÖRÜŞMESİYLE İLGİLİ NE DÜŞÜNÜYOR? İlber Ortaylı'dan ortalığı karıştıran Ayasofya çıkışı! Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? BAHÇELİ ÜZERİNDEN ERDOĞAN’I TASFİYE PLANI!