CUMHUR İTTİFAK'INA NASIL TUZAK KURULUYOR? BAHÇELİ ÜZERİNDEN ERDOĞAN’I TASFİYE PLANI!

SuperHaber YouTube Koordinatörü Barış Özkan ve SuperHaber programcısı Ceyhun Bozkurt ile 'Haberin Olsun' SuperHaber YouTube kanalında...

SuperHaber YouTube Koordinatörü Barış Özkan ve SuperHaber programcısı Ceyhun Bozkurt, ‘Haberin Olsun’un yeni bölümünde, Cumhur İttifakı’na kurulmak istenen tuzağı, Devlet Bahçeli üzerinden Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı tasfiye etme çabalarını, Erdoğan ile Biden'ın görüşmesini ve ABD'nin skandal raporundan Fetullah Gülen ve PKK izlerini masaya yatırdı.

''ABD OLUMLU GÖRÜNTÜ VERİRKEN, ALTTAN ALTA TÜRKİYE'DEN BİR ŞEY KOPARTMAYA ÇALIŞIYOR''

Bozkurt, ''ABD ile Türkiye arasındaki ilişkilerin olumlu olmadığını görüyoruz. ABD olumlu görüntü verirken, alttan alta Türkiye'den bir şey kopartmaya çalışıyor. ABD İsveç'in NATO üyeliği için öne sürdüğü F-16 modernizasyon kitlerini bile göndermedi. ABD F-16'dan sonra başka bir şey daha söyleyecek, ek olarak yapman gerekecek. ABD'nin PKK/YPG ve Fethullahçı teröristlere bakış açısı çok net. Bunlar kendi elemanları yani aparatları.

''CUMHUR İTTİFAKI'NI UZUN SÜREDİR BOZMAYA ÇALIŞIYORLAR''

Cumhur İttifakı'nı uzun süredir bozmaya çalışıyorlar. Cumhur İttifakı'nın iradesi sayesinde yıllardır konuştuğumuz başarılar elde edildi. Cumhur İttifakı siyasi istikrar sağladı. Bu yüzden birilerinin tekerine çomak sokuldu. Bu yüzden ABD'nin aparatları devreye girdi. Cumhur İttifakı'nın bozmak için taktik adımlar atıyorlar. MHP'yi yıpratarak zarar veriyorlar. AK Parti ile MHP arasında gerilim yaratarak taban ve tavan ayrımı oluşturmak istiyorlar. Erdoğan'sız AK Parti'yi hedefliyorlar. Kumpasları destekleyen Hüseyin Çelik, şimdi oyuna girerek Erdoğan'ı ve Cumhur İttifakı'nı hedef alıyor. Erdoğan'sız AK Parti oluşturmayı planlıyorlar. Kumpasları destekleyen Hüseyin Çelik, şimdi oyuna girerek Erdoğan'ı ve Cumhur İttifakı'nı hedef alıyor. Erdoğan'sız AK Parti oluşturmayı planlıyorlar.

''6'LI MASANIN RUHU HALA DEVAM EDİYOR''

Abdullah Gül ve Ekrem İmamoğlu Chatham House'un tedrisatından geçti. Gül ile İmamoğlu, Almanya cumhurbaşkanının ziyaretinden memnuniyet duyduklarını benzer tebessüm atarak gösterdiler. 6'lı masanın ruhu hala devam ediyor. Yeni 6'lı masada yeni bir program yok, Türkiye'nin teslimiyeti üzerine yeni bir kadroyla devam ediyorlar.'' değerlendirmesinde bulundu.

‘Haberin Olsun’u SuperHaber YouTube kanalında izleyebilirsiniz…

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN

Selçuk Bayraktar HÜRKUŞ ile uçtu! "Rabıtayı bozdular, beni cemaatten kovdular, hakkımı haram ediyorum!" Saadet Partisi'nde yeni dönem! Karamollaoğlu görevinden ayrılıyor Cumhurbaşkanı Erdoğan: Nasıl saldıracaklarını çok iyi biliyoruz! Sezgin Baran Korkmaz'dan X sohbet odasında dikkat çeken açıklamalar "Dünyaya yeniden gelsem İlahiyat okumam"