SİYASETTE YENİ DÜZEN: ERDOĞAN VE AK PARTİ İLE ‘EGE SİYASETİ’ İLİŞKİSİ NASIL OLACAK?

SuperHaber YouTube Koordinatörü Barış Özkan ve SuperHaber programcısı Ceyhun Bozkurt ile 'Haberin Olsun' SuperHaber YouTube kanalında...

SuperHaber YouTube Koordinatörü Barış Özkan ve SuperHaber programcısı Ceyhun Bozkurt, ‘Haberin Olsun’un yeni bölümünde, Erdoğan ve AK Parti ile ‘Ege siyaseti’nin karşı karşıya olmasını, siyasette yeni dönemdeki değişimleri ve AK Parti'nin vereceği kararları masaya yatırdı.

''ERDOĞAN İLE GÖRÜŞMEDE İLK ÇIKIŞ YAPAN ÖZEL'İN TAVRI OLUMLUDUR''

Bozkurt, ''Erdoğan ile görüşme için ilk çıkış yapan Özel'in tavrı olumludur. Özel ile Erdoğan'ın görüşmesinde anayasa değişikliği, ekonomi, dış politika ve Özel'in gündeme getireceği konular çerçevesinde belediye borçları ve öğretmen atamaları gibi meseleler yer alıyor.

''UÇUM'UN ÜNİTER YAPI DEMOKRATİK, LAİK VE SOSYAL DEVLET VURGULARI ÇOK ÖNEMLİDİR!

Anayasa'da ilk 4 madde önemlidir. Mehmet Uçum'un üniter yapı demokratik, laik ve sosyal devlet vurguları çok önemlidir. Cumhur İttifak içinde bazı kesimler 50+1'i aşağı indirmek istemişti. Ancak sistemin özü 50+1'e odaklıdır. 50+1 meşruiyetin temeli olarak gözüküyor. 

''SELVİ'DE MHP VE CUMHUR İTTİFAKI'NA KARŞI BİR ALERJİ Mİ VAR?''

Abdulkadir Selvi'de MHP ve Cumhur İttifakı'na karşı bir alerji mi var? Selvi Babacan, İmamoğlu ve Özel'e gidip danışmanlık yapsın, kalemi olmak istesin. Onlar gibi düşündüğünü açık açık ifade etsin. Selvi'ye birileri bir şey fısıldıyor. Selvi'nin yazısı ile Hüseyin Çelik'in çıkışı aynı zamana denk geliyor. Tesadüf değildir.

''MÜSAVAT DERVİŞOĞLU'NUN ARKASINDA AKŞENER VAR. AKŞENER İYİ PARTİ'DE KONTROLÜ BIRAKMADI''

İYİ Parti'nin işi zor. İçeride gölge başkan olarak Akşener kalacak. Müsavat Dervişoğlu yönetimde değişiklik yapmadı. Akşener'in Dervişoğlu'nu aday gösterdiği söyleniyor. Müsavat Dervişoğlu'nun arkasında Akşener var. Akşener İYİ Parti'de kontrolü bırakmadı.

''İMAMOĞLU CESURCA 'HAMAS TERÖR ÖRGÜTÜDÜR' DİYOR AMA İSRAİL'İN İŞGALİNE NEDEN TANIM BULAMIYOR?''

Abdulkadir Selvi 'kürt seçmen' çıkışıyla insanların bölünmesini mi istiyor? Her seçmen eşittir. İmamoğlu İsrail ve ABD'yi bir yalayayım sonra da muhafazakar seçmeni de kırmayayım diyor. İmamoğlu cesurca 'hamas terör örgütüdür' diyor ama İsrail'in işgaline neden tanım bulamıyor? İpler Tel Aviv, Londra ve Washington'da. İmamoğlu stratejisinde 'Beni seçtirin' mesajı veriyor.'' dedi.

‘Haberin Olsun’u SuperHaber YouTube kanalında izleyebilirsiniz…

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN

YERLİKAYA NEDEN ‘FETÖVARİ’ DEDİ? FETÖ'nün boşalttığı devlet kadrolarını tarikat/cemaatler işgal ediyor! Elebaşılığını İsmail Azar ve Hamza Mutlu’nun yaptığı örgüt çökertildi! ‘TEMİZ ELLER’ İSİMLİ DARBE GİRİŞİMİ SORUŞTURMASINDA YENİ GELİŞMELER! AK Parti ve MHP'ye kumpas planında Uğur Dündar iddiası! MUHALİF GAZETECİDEN CHP'YE ŞOK UYARI!