CHP'li Milletvekili Jale Nur Süllü'nün mağdur diye gösterip ziyaret ettiği kişi kripto FETÖ'cü çıktı: 'Avantajlı kodlama' ile sızdırılmış...

CHP Eskişehir Milletvekili Jale Nur Süllü'nün mağdur diye ziyaret ettiği 'MS'im komutanım' isimli kitabın yazarı eski askeri okul öğrencisi Ümit Can Özorman'ın kripto FETÖ'cü olduğu ortaya çıktı.

CHP Eskişehir Milletvekili Jale Nur Süllü mağdur diye 'MS'im komutanım' isimli kitabın yazarı 26 yaşındaki Ümit Can Özorman isimli eski askeri okul öğrencisini ziyaret ederek sosyal medya hesabından paylaştı. 

MAĞDUR GİBİ GÖSTERDİ

15 Temmuz hain darbe girişi sonrası Karamürselbey Eğitim Merkezi Komutanlığı'ndan KHK ile atılan Özorman ile bir araya gelen Süllü, eski askeri okul öğrencisini mağdur gibi gösterdi.

"KEŞKE SENİNLE ÜZERİNDE ÜNİFORMANLA KARŞILAŞABİLSEYDİK"

Jale Nur Süllü ziyaretinde, "Seni dinlemekten çok mutlu oldum diyemeyeceğim. Keşke seninle üzerinde üniformanla karşılaşabilseydik. Bu mağduriyetleri biliyoruz. Aileler aynı mağduriyeti yaşıyor. Keşke bunlar hiç yaşanmamış olsaydı. Bu mağduriyetlerinizi Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu da biliyor. Yakından takip ediyoruz. İnşallah güzel günlerimiz olsun. Tüm mağdur askeri okul öğrencilerine selam olsun. Yazdığın kitap için de ayrıca seni tebrik ederim" dedi.

"ASKERİ ÖĞRENCİ SUÇSUZDUR. KHK'LAR İPTAL EDİLSİN"

Özorman da, "Biz mücadele etmeye devam edeceğiz. Askeri öğrenci suçsuzdur. KHK'lar iptal edilsin" dedi.

Özorman'ın FETÖ'nün askeri okullara aday numarasını 'avantajlı kodlama' yaparak sızdırdığı kişiler arasında yer aldığı ortaya çıktı. Sınav usulsüzlükleri soruşturmaları ile ilgili olarak Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde, Kriptoloji Ana Bilim Dalı Uzmanları tarafından hazırlanan listede adı geçen Özorman'ın KHK Platformu'nun etkinliklerine de katıldığı belirlendi. Özorman'ın Karamürselbey Eğitim Merkezi Komutanlığı öğrenci alım mülakat sınavında aday numarası kodlanarak örgüt üyelerince çok özel bir FETÖ'cü olarak TSK'ya yerleştirildiği tespit edildi.

AVANTAJLI KODLAMA NEDİR?

Avantajlı kodlama yönteminde, FETÖ üyeleri aday numarasının bazı hanelerindeki rakamların toplamından elde edilen sonuca göre anlaşılıyor. Avantajlı numaraya sahip olanlar mülakattan başarı ile geçiyor. Böylece terör örgütü kendi üyelerini askeri okula bu şekilde sızdırıyor.

CHP'li Milletvekili Jale Nur Süllü'nün mağdur diye gösterip ziyaret ettiği kişi kripto FETÖ'cü çıktı: 'Avantajlı kodlama' ile sızdırılmış... ile ilgili etiketler FETÖ Twitter jale nur süllü kripto mağdur
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.