Davetli listesini Derya Tuna hazırlamıştı... Sibel Can ve Hülya Avşar, İbrahim Tatlıses'in oğlu İdo'nun düğününe neden katılmadı?

Derya Tuna ile İbrahim Tatlıses'in oğulları İdo Tatlıses 7 Ekim'de Raffles Otel’de düzenlenen törenle Yasemin Şefkatli ile hayatını birleştirdi. 550 kişinin katıldığı düğünde İbrahim Tatlıses'in yakın dostları Sibel Can ve Hülya Avşar'ın olmaması dikkat çekti. 29 yaşındaki oğlu İdo’yu evlendiren İbrahim Tatlıses’e dostları sitem etti.

Geçtiğimiz hafta kendisi gibi müzisyen olan oğlu İdo Tatlıses'i Yasemin Şefkatli ile evlendiren İmparator İbrahim Tatlıses’e dostlarından sitem geldi. Davetli listesini İbrahim Tatlıses'in eski eşi ve oğlunun annesi oyuncu Derya Tuna’nın hazırladığı düğüne çağrılmayan Hülya Avşar ve Sibel Can, Tatlıses’e kırıldı.

GÖZLER SİBEL CAN VE HÜLYA AVŞAR'I ARADI


Takvim Saklambaç'ın haberine göre; Sanat camiasından birçok ünlü ismin katıldığı törende gözler Sibel Can ve Hülya Avşar'ı aramıştı. İbrahim Tatlıses'le yıllardan beri etle tırnak gibi olan bu iki ismin düğüne neden katılmadığı ortaya çıktı. Davetli listesini İdo'nun annesi İbrahim Tatlıses'in eski eşi Derya Tuna hazırladı.


DERYA TUNA İKİLİYİ DÜĞÜNDE GÖRMEK İSTEMEDİ

Tuna, yıllardan beri yıldızının barışmadığı Hülya Avşar ve Sibel Can'ı düğünde görmek istemediği için davet etmedi. İbrahim Tatlıses'in ise Can ve Avşar'ın sanat camiasındaki dostlarına dert yanmasıyla bu durumdan haberi oldu.

'HÜLYA YÜZÜNDEN SET BASARDI'

Çok üzülen ünlü sanatçının iki eski dostunu telefonla arayarak gönül aldığı öğrenildi. İbrahim Tatlıses ve Hülya Avşar aşk yaşadıkları dönemde, birçok filmde beraber oynamıştı.

Tatlıses, yıllar önce yaptığı açıklamada da "Hülya'yla ne zaman film çeksek Derya seti basardı" demişti. İbrahim Tatlıses'in bir dönem aşk yaşadığı Hülya Avşar ve Sibel Can düğüne davet edilmedi.

KILIÇDAROĞLU’NUN DANIŞMANI GİZLİ TANIĞI NASIL KAÇIRDI? Faizsiz evlilik kredisinde ödemeler bugün başlıyor Koç Holding’den Yapı Kredi’nin satışı ile ilgili jet açıklama
Sonraki Haber