Çekya'da yakalanan Salih Müslim için flaş karar!

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, vergi dairesindeki bombalı saldırı nedeniyle terör örgütü elebaşı Salih Müslim hakkında yakalama kararı çıkarttı. Başsavcılık bu yakalama kararı ile birlikte 3 ayrı yakalama kararını iade talepnamesinde yer alması için Adalet Bakanlığı'na gönderdi

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, Çukurambar'daki vergi dairesinde 1 Şubat'ta gerçekleştirilen bombalı saldırı ile ilgili terör örgütü PYD'nin eski lideri Salih Müslim hakkında yakalama kararı çıkarttı.

Habertürk Ankara'dan Fevzi Çakır'ın edindiği bilgiye göre Başsavcılık, bu yakalama kararıyla birlikte 3 ayrı yakalama kararını Çekya'nın başkenti Prag'da gözaltına alınan Salih Müslim için hazırlanan iade talepnamesinde yer alması için Adalet Bakanlığı'na gönderdi.

SON DAKİKA... DURUŞMASI ERTELENDİ

Türkiye'nin Prag büyükelçisi Ahmet Necati Bigalı, bugün mahkeme önüne çıkarılması beklenen Salih Müslim'in duruşmasının yarına ertelendiğini açıkladı. Erteleme nedeninin, Müslim ile ilgili dosyanın incelemesinin sürmesi olduğunu ifade eden Bigalı, "Serbest bırakılması gibi bir kararı düşünmek istemiyoruz. Şahsi düşüncem bu yönde bir karar teröre destek vermek olur. Beklentimiz bu teröristbaşının tutuklanması ve sonrasında iade sürecinin başlatılmasıdır" dedi.

Milyonlarca araç sahibini ilgilendiriyor! Kasko fiyatları düşüyor Banyonuzda Konfor ve Stil Reuters: İsrail polisini bıçaklayan Türk vatandaşı öldürüldü!
Sonraki Haber