Ankara'da Vergi Dairesi Başkanlığı binasında şiddetli patlama/VİDEO...

Ankara'da Vergi Dairesi Başkanlığı'nın kazan dairesinde patlama meydana geldi.

Olay, akşam saatlerinde Çukurambar'daki Anadolu İhtisas Vergi Dairesi'nin alt katında bulunan kazan dairesinde gerçekleşti.

ankara2

Vergi Dairesi'nin alt katında kazan dairesinde henüz belirlenemeyen bir nedenle patlama meydana geldi. Şiddetli patlama çevrede korku ve endişeye neden oldu.

ankara3

Patlama sonrası ortalık savaş alanına dönerken, binanın giriş ve asma katında büyük maddi hasar meydana geldi.
Patlama sırasında metrelercçe mesafedeki bulunan bazı araçlar da zarar gördü. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda ambulans, polis ve itfaiye ekibi sevk edildi. Boş olduğu belirtilen binada patlama nedeniyle ölen ya da yaralanan olmadı.

Olay yerine gelen Ankara Valisi Ercan Topaca, "Vergi Dairesi Başkanlığı'nın kazan dairesinde patlama meydana geldi. Bina boştu, olay yerinde polis ekipleri inceleme yapıyor" dedi.

VALI TOPACA: SABOTAJ İHTİMALİ AĞIRLIK KAZANDI

Ankara Valisi Ercan Topaca patlamanın ardından canlı yayında yaptığı açıklamada ''sabotaj ihtimali ağırlık kazandı'' dedi. Topaca sabotajı yapan örgüt bağlantısı ile ilgili ise '' Şu anda öyle birşey söyleyemiyoruz. İğne ile kuyu kazmak gibi bir çalışma söz konusu.'' dedi.

Ankara'da Vergi Dairesi Başkanlığı binasında şiddetli patlama/VİDEO... ile ilgili etiketler Ankara patlama
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.