Bakın sebebi neymiş! Demet Akalın 600 bin TL'lik teklifi geri çevirdi

Son dönemde depremzedeler için yaptığı yardım çalışmalarıyla adından söz ettiren ünlü şarkıcı Demet Akalın, geçtiğimiz günlerde bir televizyon programı için teklif aldı. Teklif sonrası astrologların kapısını çalan Akalın, 50 programdan 600 bin TL kazanacağı teklifi reddetti. Aldığı olumsuz yanıt sonrası teklifi reddeden şarkıcı konuya ilişkin Twitter hesabından yaptığı paylaşımla dikkat çekti.

'Asrın felaketi' olarak nitelendirilen Kahramanmaraş merkezli yıkıcı depremlerin ardından sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla yardım çağrılarına destek veren, 4 evinin kapısını depremzedeler için açan, depremin 260’ıncı saatinde enkazdan sağ olarak kurtarılan Osman'ın tüm eğitim masraflarını üstlenen Demet Akalın, tüm bu destekleriyle takdir toplamıştı. Son zamanlarda yaptığı yardımlarla sık sık gündeme gelen Akalın, bu kez de aldığı bir kararla adından söz ettirdi.

YEMEK PROGRAMINDAN TEKLİF GELDİ


Şarkıları dillere dolanan Demet Akalın, daha önce sunuculukta yapmıştı. son olarak 2021 yılında Kanal D'de yayınlanan 'Gelinim Mutfakta' programının sunuculuğunu üstlenen Demet Akalın yeni bir teklif aldı. Bir yemek programını sunması için ünlü şarkıcıya teklif götürüldü.

ASTROLOGLARIN SÖZÜNÜ DİNLEDİ


Bir televizyon kanalından yemek programı için teklif alan ve haftanın 3 günü stüdyoya girip, ayda 600 bin TL alacağı iddia edilen ünlü isim, 50 bölümlük bu teklifi geri çevirdi. Akalın, programı reddetmesinin sebebinin ise danıştığı astrologlardan olumsuz yanıt alması olduğunu anlattı.

6.7 milyon takipçisi bulunan Twitter hesabından paylaşım yapan şarkıcı, şu ifadeleri kullandı: ️"Evet, astrologları dinleyip; 50 bölümlük yemek programını reddettik. Program bir tutarsa, vallahi vebali sizsiniz."

19 ilde dolandırıcılara SİBERGÖZ-38 Operasyonu! 51 şüpheli yakalandı İzmir hava durumu 6 Mayıs 2024 Meteorolojiden Ankara için zirai don uyarısı!
Sonraki Haber