Murat Boz'a da çağrıda bulundu! Demet Akalın, Hatay'daki çadır kenti ziyarete gitti

Kahramanmaraş merkezli yıkıcı depremlerin ardından sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla yardım çağrılarına destek veren ve Pendik ile Beykoz'daki 4 evini 1 yıllığına depremzedelere açarak örnek davranış sergileyen şarkıcı Demet Akalın, eşi Okan Kurt ile birlikte Hatay'a gitti. Çadır kenti ziyaret eden Akalın, çocuklara da moral vermeye çalıştı. Bölgedeki çocukların isteği üzerine meslektaşı Murat Boz'a çağrıda bulunan Akalın, ''Buradan bekleniyorsun'' ifadelerini kullandı.

6 Şubat'ta Kahramanmaraş'ta meydana gelen 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki iki büyük deprem sonrası ünlü isimler yardım seferberliği başlattı. Şarkıcı Demet Akalın da yapılan yardım çalışmalarına destek verdi. İlk günden beri yardımlarını sürdüren şarkıcı şimdi de soluğu Hatay'da aldı. 

14 YAŞINDAKİ OSMAN'IN EĞİTİM MASRAFLARINI ÜSTLENDİ


'Asrın felaketi' olarak nitelendirilen depremin ilk gününden beri sosyal medyadan yaptığı paylaşımlarıyla yardım çağrılarında bulunan ve destek kampanyalarına katılan şarkıcı, depremin 260’ıncı saatinde Hatay’da sağ olarak kurtarılan 14 yaşındaki Osman Halebiye'nin tüm eğitim masraflarını üstlendiğini duyurmuştu.

Demet Akalın konuyla ilgili Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda ''Dün Enkqzdan çıkan Osmanın eğitim masraflarımı üstleniorum dedim …Osman Adanada haber beklıorum … isviçredeki kuzenim Alpin’de bende kontynır ihtyaç neyse üstleıyım dedi yazın buraya tatile gelir dedi.. Osman dayımın haberi yok ama🌹'' ifadelerini kullanmıştı.

 

4 EVİNİ DEPREMZEDELERE AÇTI


Desteklerine devam eden Akalın, Beykoz ve Pendik'teki 4 evini 1 yıl boyunca depremzedelere açtığını duyurarak ''Pendik’teki dört evde bir sene oturacaklar ama içi sıfır… Sıfır eşya göndermek isteyenler ulaşsın bana'' demişti. Ünlü şarkıcının çağrısı kısa sürede yanıt bulmuş ve 4 ev için gerekli eşyalar Emine Konar isimli bir hayırsever tarafından karşılanmıştı.


Paylaşımlarına devam eden Demet Akalın, depremin en çok etkilediği bölgelerden olan Gaziantep’in İslahiye ilçesine gideceğini de açıklamıştı: “Bugün (dün) Beşiktaş Çarşı grubu kadınlarıyla birlikte İslahiye’ye gideceğim. Aslında ilk günlerde gidecektim ama kızım Hira korktu. Şimdi gidip yerinde görmek istiyorum yaşananları. Depremzede çocuklara bol bol oyuncak götüreceğim. Bu yaraları hep birlikte saracağız.”

 ÇOCUKLAR İÇİN HATAY'A GİTTİ

Depremin ilk gününden beri elinden gelen desteği veren şarkıcı Demet Akalın son olarak depremin en çok etkilendiği illerden Hatay'a gitti. Çadır kenti ziyaret eden şarkıcı, çocuklarla arasında geçen diyalogu Instagram hesabından paylaştı.

İki çocuğun ''Sizleri çok seviyoruz. Murat ağabey seni buraya bekliyoruz.'' demesi üzerine meslektaşı Murat Boz'a seslenen Akalın, ''Murat Boz bekleniyorsun buradan.'' diyerek çağrıda bulundu. Akalın ayrıca bu paylaşımına Murat Boz'u da etiketleyerek çağrıda bulundu.

demet akalın


Hatay'da eşi Okan Kurt ile birlikte çadır kenti ziyarete giden Demet Akalın, depremzede çocuklarla çekilen fotoğraf karelerini 10 milyonu aşkın takipçisinin bulunduğu Instagram sayfasından yayınladı. Ünlü popçu bu hareketiyle bir kez daha gönülleri fethetti.

demet akalın

Murat Boz'a da çağrıda bulundu! Demet Akalın, Hatay'daki çadır kenti ziyarete gitti - Resim : 5

Murat Boz'a da çağrıda bulundu! Demet Akalın, Hatay'daki çadır kenti ziyarete gitti - Resim : 6

Murat Boz'a da çağrıda bulundu! Demet Akalın, Hatay'daki çadır kenti ziyarete gitti - Resim : 7

Murat Boz'a da çağrıda bulundu! Demet Akalın, Hatay'daki çadır kenti ziyarete gitti - Resim : 8

Murat Boz'a da çağrıda bulundu! Demet Akalın, Hatay'daki çadır kenti ziyarete gitti ile ilgili etiketler Demet Akalın deprem Hatay Murat Boz
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.