Aziz Yıldırım mı, Göksel Gümüşdağ mı?

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören, Türkiye Futbol Federasyon Başkanlığı'ndan istifa ettiğini açıkladı. SuperHaber'in edindiği kulis bilgilere göre istifanın ardından, TFF başkanlığı için iki isim öne çıkıyor.

Yıldırım Demirören, yedi yıldır sürdürdüğü Türkiye Futbol Federasyon Başkanlığı'ndan istifa etti.

Demirören, İddaa ve Misli.com'un devrinin yasal olarak tamamlandığını ve tartışmalara mahal bırakmamak adına istifa kararı aldığını duyurdu. Haziranda yapılacak seçimlere kadar TFF Yönetim Kurulu Üyesi Hüsnü Güreli başkanlığa vekalet edecek.

YENİ TFF BAŞKANI KİM OLACAK?

Öte yandan Demirören'in istifası üzerine spor kulislerinde yeni TFF başkanının kim olacağı konusunda hararetli tartışmalar yaşanıyor.

SuperHaber'in edindiği bilgilere göre, Demirören'in koltuğu için iki güçlü aday var.

Adaylardan biri, İstanbul Başakşehir Futbol Kulübü Başkanı Göksel Gümüşdağ... Gümüşdağ daha önce Kulüpler Birliği Başkanlığı da yaptı ve spor kamuoyunun yakından tanıdığı, saygı duyduğu bir isim.

Diğer yandan Türk futbolunun en kritik koltuğu için sürpriz bir aday da gündemde. Geçen sene Ali Koç'a başkanlık yarışını kaybeden Aziz Yıldırım yakın çevresine Türkiye Futbol Federasyon Başkanlığı'na aday olduğunu tebliğ etti.

Aziz Yıldırım'ın, Türk futbolunun önemli isimlerine bu göreve getirilmek için çok istekli olduğunu aktardığı da biliniyor. / SuperHaber

SUPERHABER BAŞLATTI: KATMER TATLI MI, DEĞİL Mİ? Ünlü şarkıcı sevgilisini otel koridorunda dövdü! Fenerbahçe'de Osayi Samuel'in geleceği belli oldu
Sonraki Haber