4A, 4B ve 4C emeklileri, hesaplarını kontrol etsin: Başvuru yapan, 7 bin 500 TL’yi kapacak

Emekli banka müşterilerine özel olarak düzenlenen banka promosyonu kampanyalarına bir yenisi daha eklendi. Bir banka doğrudan nakit ödediği promosyon tutarını 7 bin 500 TL’ye yükseltti.

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) tarafından maaş verilen ya da geliri olan 4A yani SSK, 4B yani Bağ-Kur, 4C yani Emekli Sandığı mensupları, bir süre önce banka promosyonlarından yararlanmaya başlamıştı. Bu kapsamda pek çok banka SGK ile anlaşmasını uzattı. Ekim ayında yeniden anlaşmaya varan bankalarda emekli promosyon tutarları da artmaya başladı.

SGK ile yenilen protokol kapsamında masada oturan bankalardan biri olan ING Bank’tan da bir açıklama geldi. Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT) düzenlemesinden önce yeni bir promosyon kampanyasına imza atan ING Bank, yeni kampanyasının tüm detaylarını potansiyel müşterileri için paylaştı. Sadece promosyonları artırmayan ING Bank, emeklilere sunduğu avantajlarda da artışa gittiğini açıkladı.

ING BANK’TA EMEKLİNİN DÖNEMİ BAŞLADI

Emeklilere özel bir duyuru gerçekleştiren ING Bank, gerçekleştirdiği duyuruda; “Emekli maaşınızı ING’ye taşıyarak maaş tutarınıza göre koşulsuz 7.500 TL’ye varan nakit promosyon kazanabilirsiniz. Ayrıca ING Kredi Kartları ile emekli maaş müşterilerine özel 1.000 TL bonus fırsatından yararlanarak toplamda 8.500 TL'ye varan ödül kazanabilirsiniz” ifadelerine yer verdi. Ardından promosyon tutarlarını maaşa göre açıklayan ING Bank, kimin ne kadar promosyon alabileceğini bildirdi.

ING Bank’tan gelen açıklamaya göre, 3.500 TL’ye (3.500 TL hariç) kadar maaşı ya da geliri olan vatandaşlar 4 bin 500 TL promosyon alabiliyorken; 3.500 TL ile 7.500 TL (7.500 TL hariç) arası maaşı ya da geliri olan vatandaşlar 5 bin 250TL, 7.500 TL ile 10.000 TL (10.000 TL hariç) arası maaşı ya da geliri olan vatandaşlar 6 bin 750 TL, 10.000 TL ve üzeri maaşı ya da geliri olan kişiler ise 7 bin 500 TL nakit promosyon ödemesi almaya hak kazanıyor. Üstelik ING Bank’ın emeklilere sunduğu tek avantaj yüksek promosyon ödemesi olmuyor.

ING BANK’TA AVANTAJLAR SAYMAKLA BİTMİYOR

Emeklilere çok sayıda ayrıcalık sunan ING Bank, emekli referans kampanyası kapsamında müşterilerine ek ödemeler de sunuyor. Bu kapsamda e-Devlet üzerinden veya ING şubelerinden maaş taşıma işlemi gerçekleştirmek gerektiğini bildiren ING Bank, üç yıl maaş alma sözü veren EFT, Havale ve FAST ücreti almazken; 1 yıl boyunca kredi kartı aidatı da talep etmiyor. ING Bank’ın emeklilere sunduğu bir diğer avantaj ise, yüzde 1,24’ten başlayan kredi oluyor.

21 Mayıs 2024 akademik kadro ilanları Resmi Gazete'de! Beyaz Saray'dan İran'ın suikast suçlamalarına yanıt! 21 Mayıs 2024 tarihli Resmi Gazete yayımlandı! İşte bugünün kararları
Sonraki Haber