SSK

Sosyal Güvenlik Kurumu'nun kısaltmasıdır ve riskden dolayı geliri ile kazançları azalan vatandaşların başkalarına muhtaç olmadan yaşama ihtiyaçlarını gidermek için kurulmuş sistemdir. Bununla birlikte sosyal riskler sonucunda çıkan zararı devlet karşılar. Hastalık ve kaza gibi durumlarda hastenelerden faydalanabilir ve emekli maaşı alabilirsiniz.

Tüm çalışanların merak ettiği emeklilik hesaplama e-Devlet'e yüklendi
Bağ-Kur emeklilerinin ödemeleri başlıyor! Ek zamlar hesaplara geçiyor SSK ve Bağ-Kur emeklilerinin fark tutarları bugün hesapta!
Emeklilerin zam farkının hesaplara yatacağı tarih belli oldu! Ev hanımlarına prim desteğinin detayları belli oldu Beklenen tarih belli oldu! Emekli maaş farkı ne zaman hesaba yatacak? Emekli zammı memura eşitlendi, kök maaş değişti! İşte yeni maaşlar SSK ve Bağ-Kur emeklisine 2. ek zam Peki yeni kök maaş ne olacak? İşte yeni maaş tabloları... SSK ve Bağ-Kur emeklilerinin maaş artışları yüzde 49,25 artıyor 5 yıl erken emekliliğin şartları belli oldu! SSK ve Bağkur emeklilerinin zam oranı sonrası zamlı maaşları... Zamlı emekli maaşlarının hesaba geçeceği tarih belli oldu SSK, Bağkur ve memur emekli aylıklarını dengeye taşıyacağız Emekliye ek zam düzenlemesi! Ak Partili isim müjdeyi verdi MİT MOSSAD CASUSLARINI NASIL YAKALADI? İSRAİL AJANLARININ HEDEFİ NE? İkinci turdan sonra emekliye üç zam birden yapılacak Devlet destekli erken emeklik sistemi için harekete geçildi! SSK Bağ- KUR prim eşitliği için harekete geçildi! SSK ile Bağ-Kur arasındaki prim farkına ses yükseldi! Emekli maaşını yükseltmek sanıldığı kadar zor değil! Maaş farkını gidermek için çıkarılması bekleniyordu! 4A, 4B ve 4C emeklileri, hesaplarını kontrol etsin EYT’de süreç hızlandı, rakamlar tek tek ortaya çıktı! Emekli maaşlarında yeni gelişme! SSK, Bağ - KUR ve Emekli Sandığı mensuplarının dikkatine! Yüksek emekli maaşı için neler yapmalıyız? EYT çalışmalarında son durum ne? Asgari ücret ne kadar olacak? Emeklilik sisteminde büyük değişiklik: Prim gün sayısı eşitleme nasıl olacak? Hiç çalışma hayatı olmayanlara sigorta müjdesi! Prim gün sayısı ve istenen yaş dolmadan emekli olun