Netflix Ekim ayı takvimini paylaştı! Listede hangi filmler var?

Yalnız Türkiye'de değil dünyada en çok izlenen dijital platform Netflix, Ekim ayı seçkilerini yayınladı. Birbirinden iddialı ve ilginizi çekebilecek bu film ve dizileri bir araya getirdik. İşte Ekim ayına yeni gelen film ve diziler

Her yıl iddialı film ve dizileriyle seyirciyi ekran başında buluşturan, dünyanın en çok izlenen dijital platform Netflix, Ekim ayı seçkileriyle seyircileri mutlu etmeye devam ediyor. Ekim ayında Netflix Türkiye'de yayınlanacak olan film ve dizileri sizler için listeledik. Listenin başında Amerikan korku filmi Bay Harrigan'ın Telefonu yer alıyor. Ekim ayında Korku, gerilim ve dramaya doyacaksınız. Lafı çok uzatmadan Ekim ayında yayınlanacak olan filmlere geçelim.

Ali Koç'un rekor transferi sezon sonu Fenerbahçe'ye veda ediyor Altın fiyatları yeni haftaya yükselişle başladı Meteoroloji açıkladı! Sıcaklıklar ne kadar yükselecek? Fenerbahçe'nin Konya 11'i belli oldu! İsmail Kartal'dan Dzeko kararı Benzine ve motorine indirim geliyor! Batuhan Karadeniz'den şok sözler: "Fener Sami Yen'e nasıl gelecek?"