Netflix Ekim ayı takvimini paylaştı! Listede hangi filmler var?

Bay Harrigan’ın Telefonu (5 Ekim)

If It Bleeds koleksiyonundan aynı adlı romandan uyarlanan film, küçük bir kasabada yaşayan ve kendisinden yaşça büyük, münzevi milyarder Bay Harrigan ile arkadaş olan Craig'i konu alıyor. İkisi kitaplar ve bir iPhone üzerinden bir bağ kurar, ancak adam vefat ettiğinde, çocuk ölen her şeyin gitmediğini keşfeder ve mezarından arkadaşıyla gömülü iPhone aracılığıyla iletişim kurabildiğini bulur.

Filmde Jaeden Martell (IT, Knives Out, Metal Lords) bahsi geçen Craig rolünde ve Donald Sutherland (The Hunger Games, “Salem's Lot”, Outbreak) ünvanı Bay Harrigan rolünde. Filmde ayrıca The Sandman'den Kirby Howell-Baptiste, The Morning Show'dan Joe Tippett ve Craig'in genç versiyonunu oynayan Colin O'Brien da yer alıyor.

Akaryakıta çifte zam! İşte güncel benzin motorin fiyatları Arda Turan'ın Süper Lig'den ilk iki transferi belli oldu İmamoğlu, uçak kiralayıp 45 gazeteciyi Roma'ya götürdü! Galatasaray'ın Fenerbahçe 11'i belli oldu! Abdülkerim Bardakcı şoku... Hayvana baltayla vurup eklem yerlerini kestiler! Meteoroloji il il uyardı: Hem sağanak hem toz!