Amcaya bayram mesajı 2021! Amcaya WhatsApp kurban bayramı tebrik mesajları

Amcaya Kurban Bayramı mesajları! Kurban Bayramında amcaya karşı hem sevgimizi hem de onu unutmadığımızı göstermek adına gönderilecek bir bayram tebrik mesajı oldukça önemlidir. İşte, amcaya WhatsApp kurban bayramı tebrik mesajı…

Kurban Bayramının gelişi ile amcaya bayram mesajları yeniden gündemde. Kurban Bayramı gecesi ve ilk sabahında amcaya gönderilecek WhatsApp bayram mesajlarını sizler için hazırladık.

Sizde bu mübarek Kurban Bayramında amcanıza duygusal bayram kutlama tebrik mesajı göndererek onun kalbini tekrardan kazanmayı ihmal etmeyin.

Amcaya Kurban Bayramı Mesajları

Birlikte olmasak da seni hep düşünüyor, özlüyoruz. En kısa zamanda görüşmek dileğiyle Bayramın kutlu olsun amcam.

Rabbim sağlıklı, huzurlu, mutlu ve bol kahkahalı bir bayram geçirmeyi nasip etsin. Bayramını en içten dileklerimle kutlarım amcam.

Bayramlar berekettir, umuttur, özlemdir, yarınlar niyettir. Yaptığınız ibadetler ve dualarınız kabul olsun, sevdiklerin hep seninle olsun. Bayramın mübarek olsun.

Bin damla serilsin yüreğine, bin mutluluk dolsun gönlüne, bütün hayallerin gerçek olsun, duaların kabul, Bayramın mübarek olsun amcam.

Yüce Mevla’m yaşadığım tüm olumsuzlukları unuttursun, geleceğin hep mutluluk ve neşe içinde geçsin. Yakışıklı amcamın bayramı kutlu olsun.

Haklı ya da haksız aramak yerine birbirimize sarılmak için bahaneler bulalım, yeter artık bu kadar küskünlük artık hep bir arada olalım. Bayramın kutlu olsun amca.

Cebinde çok harçlık parası olsun, yeğenlerin elini öpünce onları göresin, hazırlandık seni bekliyoruz çabuk gelesin.

Rabbim bu bayramı hayırlı işlerin başlangıcı eylesin, her günün bayram tadında geçsin. Canım amcam bayramın mübarek olsun.

Bayramlar o kadar büyülüdür ki, gelişi bütün bir yıl beklenir ve gidişindeki keder de ancak böyle bir ikinci geliş ümidiyle hafifler; tasa iken sevinç olur, hüzün iken beklenen bir neşeye dönüşür. Neşeli mutlu bir bayram geçirmen dileğiyle bayramın kutlu olsun amcam.

Amcaya bayram mesajı 2021! Amcaya WhatsApp kurban bayramı tebrik mesajları ile ilgili etiketler amcaya bayram mesajı Amcaya Kurban Bayramı Mesajları
GÜNÜN VİDEOSU

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu. Güpegündüz yaşanan silahlı kavgada 3 kişi yaralandı.