Amazon Prime abonelik ücreti ne kadar oldu 2023? İşte Güncel fiyatlar... 

Türkiye'de hizmet vermeye başladığından beri aylık ücreti 7,90 TL olan Amazon Prime abonelik ücretine yüzde 400 seviyesinde zam yaptı. Yapılan haberlerin ardından Amazon Prime abonelik ücretine ne kadar zam geldiği büyül bir merakla araştırılmaya başlandı. Peki, Amazon Prime abonelik ücreti ne kadar oldu 2023? İşte Güncel fiyatlar... 

Alışveriş devi Amazon, Türkiye’de aylık 7,90 TL olan Amazon Prime abonelik ücretine zam yaptı. 7,90 TL’lik abonelik ücretindeki artışın ardından güncel Amazon Prime abonelik ücretlerinin ne kadar olduğu merakla araştırılmaya başlandı. Peki, Amazon Prime abonelik ücreti ne kadar oldu 2023? İşte Güncel fiyatlar... 

Amazon Prime abonelik ücreti ne kadar oldu 2023? İşte Güncel fiyatlar... 

AMAZON PRIME GÜNCEL ABONELİK ÜCRETİ NE KADAR OLDU 2023?

Dünya çapında hizmet veren ve milyonlarca kullanıcısı olan Amazon, sunduğu Prime abonelik hizmeti fiyatlarını Türkiye’de de yükseltti. Prime abonelik fiyatları geçtiğimiz aylarda diğer ülkelerde de artış göstermişti,  Türkiye ise bu artıştan etkilenmemişti.

7,90 TL'DEN 39 TL'YE YÜKSELTİLDİ

Son güncellemeyle birlikte Prime abonelik fiyatı 8 TL’den 39 TL’ye yükseltildi. Bu fiyat artışı neredeyse yüzde 400 seviyesinde gerçekleşti. Yeni fiyat ile birlikte Prime aboneliği halihazırda yeni abonelik almak isteyenler için aktif edilmiş durumda. İlk ay ücretsiz olan Prime aboneliği sonrasında 39 TL karşılığında sunuluyor.

Amazon Prime abonelik ücreti ne kadar oldu 2023? İşte Güncel fiyatlar...  ile ilgili etiketler Amazon
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.