Amanda Lee spor videosu izle! İç çamaşırlı görüntüleri...

Amanda Lee spor paylaşımıyla takipçilerini kendiye hayran bıraktı. Instagram'da 12.1 milyon takipçisi olan model Amanda Lee'nin yaşamı gündemde araştırılmaya başlandı. Aynı zamanda Lee'nin spor videosu ise araştırılıyor. İşte Amanda Lee spor videosunu izle! Detaylar haberimizde...

Amanda Lee spor videosunu izle! Instagram paylaşımlarıyla adından söz ettiren Amanda Lee spor videosu ile gündeme oturdu. Lee, spor yaptığı anlarla takipçilerini nefesini kesti. Amanda Lee'nin yaşamı ve spor yaptığı anlar araştırılıyor. İşte Amanda Lee spor videosunu izle! Merak edilen detaylar haberimizde...

Amanda Lee spor videosu izle! İç çamaşırlı görüntüleri...

12.1 milyon takipçisiyle birçok kişi tarafından ilgiyle takip edilen Instagram modeli Amanda Lee, spor paylaşımıyla takipçilerini kendiye hayran bıraktı.

 SPOR SALONUNUN TOZUNU ATTIRDI

Instagram paylaşımlarıyla milyonlarca kişi tarafından takip edilen Amanda Lee yine çok konuşulacak bir paylaşıma imza attı. Instagram modeli Lee, spor yaptığı anlarla takipçilerini nefesini kesti. Lee, yapılması zor hareketlerle adeta spor salonunun tozunu attırdı.

Instagram adresi: amandaeliselee

SAVAŞ TANRIÇASI GİBİSİN"

Lee'nin bir takipçisi paylaşıma İngilizce olarak, "Tatlım kırmızıların içerisinde çok güzel gözüküyorsun. Savaş tanrıçası gibisin." yorumunu yaptı. Başka bir takipçisi ise, "Sanırım kalbim durdu." yorumunu yaptı.

Amanda Lee spor videosu izle! İç çamaşırlı görüntüleri... ile ilgili etiketler Instagram amanda lee spor videosu izle
GÜNÜN VİDEOSU

Türk sanatçılara örnek olsun...Amerikalı rapçi Macklemore'dan alkışlanan Filistin'e destek konuşması

Amerikalı rapçi Macklemore Avustralya'da verdiği konserde Filistin'e destek konuşması yaparak, "Takip ettiğim tek şey Gazze. Herkesi takip etmeyi bıraktım, sadece Gazze'deki soykırım hakkında haber yapan, konuşan ve rapor veren kişileri takip ediyorum" dedi.