Alperen Duymaz ile Kübra Kelkit'in evliliği bitiyor mu?

Son Yaz, Zemheri, Çarpışma, Çukur, Bodrum Masalı gibi rol aldığı dizilerle adından söz ettiren genç oyuncu Alperen Duymaz'ın evliliğiyle ilgili bir iddia ortaya atıldı. İki yıl önce Kübra Kelkit ile nikah masasına oturan Alperen Duymaz'ın evliliğini bitirmeye hazırlandığı konuşuluyor.

Genç oyuncu Alperen Duymaz ile öğretmen eşi Kübra Kelkit’in evliliğiyle ilgili bir iddia ortaya atıldı.. İki yıl önce sessiz sedasız nikah masasına oturan çiftin boşanacakları konuşuluyor.


Üzücü gelişmeyi duyuran ve konu ile ilgili Hürriyet'teki köşesinde bir yazı kaleme alan Mehmet Üstündağ şu ifadeleri kullandı:

Alperen Duymaz, Çankırı’da öğretmenlik yapan çocukluk aşkı Kübra Kelkit’ten daha fazla ayrı kalmamak için düğününü öne alarak resmi nikah kıymış, Kelkit’in eş durumundan İstanbul’a tayin olmasını sağlamıştı. Duymaz’ın dizi setindeki yoğunluğu nedeniyle çift düğün bile yapamadan evlenmişti.

KÜBRA KELKİT 'IŞILTILI HAYATA' AYAK UYDURAMADI

İstanbul’da bir okulda öğretmenlik yapan Kübra Kelkit’in, Alperen Duymaz’ın “ışıltılı hayatı”na hep mesafeli durduğu biliniyordu. Ancak şimdi öğrendiğime göre Kelkit’in bu hayata ayak uyduramaması ipleri koparmış. Hatta çift geçtiğimiz günlerde Duymaz’ın menajeri Cem Tatlıtuğ’un doğum günü partisine katılmayarak, dedikoduları alevlendirmiş. İlişkilerine ara verdikleri söylenen çiftin hâlâ aynı evde yaşadığı da gelen bilgiler arasında.
Umarım ikili evliliklerine bir şans daha verir ve peri masallarına olan inancımızı sarsmaz…

 

 

Alperen Duymaz ile Kübra Kelkit'in evliliği bitiyor mu? ile ilgili etiketler Alperen Duymaz boşanma evlilik kübra kelkit
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.