Alparslan Özmol Kuruluş Osman Kadrosuna Katıldı! Gürbüz Alp Kimdir, Tarihte Var mı?

Çarşamba akşamlarının rekortmen dizisi Kuruluş Osman 104. bölümüyle yine fırtınalar estirdi. Alparsan Özmol'un Kuruluş Osman oyuncuları arasına girdiğini dizinin yeni bölüm fragmanında gördük. Çaycı Hüseyin olarak bilinen Alparslan Özmol Gürbüz Alp rolünü canlandıracak. Peki Gürbüz Alp tarihte var mı, nasıl öldü? Bakalım.

Rekortmen dizi Kuruluş Osman 104. bölümüyle yine heyecan dolu anlara neden oldu. Yeni sezonda da savaş sahneleriyle izleyicisini ekran başına kilitleyen Kuruluş Osman yeni bölüm fragmanında müjdeyi verdi.

Çaycı Hüseyin olarak bilinen Alparslan Özmol Kuruluş Osman oyuncu kadrosan katıldı. Yeni bölüm fragmanında Gürbüz Alp olarak yerini alan oyuncu dizinin ilerleyen bölümlerinde daha çok ortaya çıkacak.

Çaycı Hüseyin Gürbüz Alp Oldu!

Alparslan Özmol zaman zaman ölüm haberiyle sosyal medyanın gündemine geliyor. Ancak 16 Kasım akşamı ekrana gelen Kuruluş Osman son bölüm sonrası yayınlanan fragmanla ortaya çıktı. Yıllarca Çocuklar Duymasın ile bilenen oyuncu tarihi bir dizide ilk kez rol alacak.

Alparslan Özmol Kuruluş Osman Kadrosuna Katıldı! Gürbüz Alp Kimdir, Tarihte Var mı?

Öte yandan Kuruluş Osman 105. bölüm fragmanı yayınlandı.

Alparslan Özmol Kuruluş Osman Kadrosuna Katıldı! Gürbüz Alp Kimdir, Tarihte Var mı? ile ilgili etiketler Kuruluş Osman Alparslan Özmol
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.