Alişan'ın sevgilisi Buse Varol kimdir?

Bekarlığıyla ilgili sık sık açıklamalarda bulunan ünlü Türkücü Alişan, bu yıl Esra Erol'un kardeşi Eda Erol'la nişanlanarak hayranlarını 'şeytanın bacağını kırdı' diye düşündürmüş fakat ikili çok geçmeden yollarını ayırma kararı almıştı. Ayrılığın ardından kendini işine veren Alişan, yeni dizisi 'Dostlar Mahallesi' ile ekranlara dönmeye hazırlanıyor. Alişan, yeni dizisinin setinde yeni aşkını da buldu. Alişan'ın dizide rol arkadaşı olduğu ve aşk yaşadığı Buse Varol kimdir? Kaç yaşında? Nerelidir? Boyu ve kilosu kaçtır? tüm detayları haberimizin içerisinde bulabilirsiniz.

Geçtiğimiz yaz Esra Erol'un kardeşi Eda Erol'la nişanlanan ve yaptığı açıklamalarla magazin gündemine oturan Alişan, bu aşkta da başarılı olamamıştı. Eda Erol'la sıkıntılı, skandallarla dolu bir ayrılık süreci yaşayan ünlü türkücü ayrılığın ardından Amerika'ya giderek kendini toparlamıştı. Ülkeye dönen Alişan, kendini yeni projelere verdi. Yakın dostu Çağla Şıkel ile başrolleri paylaştığı dizisi 'Dostlar Mahallesi' yakında ekranlara gelmeye hazırlanıyor. Alişan, yeni dizisinin setinde yeni aşkını da buldu. Alişan'ın dizide rol arkadaşı olduğu ve aşk yaşadığı Buse Varol kimdir? Kaç yaşında? Nerelidir? Boyu ve kilosu kaçtır? tüm detayları haberimizin içerisinde bulabilirsiniz...

alisan-gonlunu-rol-arkadasi-buse-varol-a-kaptirdi-10334800_2598_m

Alişan'ın yeni dizisi Dostlar Mahallesi bu cumartesi ekrana gelecek. Alişan ise hem dizi heyecanı hem de aşk heyecanı yaşıyor. Çünkü gönlünü rol arkadaşı Buse Varol'a kaptırdı.

Gelin hep birlikte Buse Varol'un özel hayatına bakalım. Buse Varol'u biz önce Arka Sokaklar dizisinde görmüştü. Başarılı performansı ve güzelliğiyle dikkatleri üzerine çeken Buse Varol, 1990 yılında Manisa'da dünyaya geldi. Üniversitede öğretmenlik bölümü okumaya karar veren Buse Varol, 2012 yılında bir güzellik yarışmasına katılmasıyla ünlendi.

Daha sonra kariyerine televizyonda devam etmeye karar veren Buse Varol şimdilerde magazin dünyasının en çok konuşulan isimlerinden biri. Buse Varol; Arka Sokaklar, Tozlu Yollar, Şehrin Melekleri ve Kış Güneşi dizilerinde rol aldı. Şimdi Dostlar Mahallesi dizisinde rol alacak oyuncu hem aşk hem de yeni proje heyecanı yaşıyor.

sevda-kusun-kanadinda-doktor-elif-buse-varol-kac-kilo

BUSE VAROL KİMDİR?

Buse Varol, 1990 yılında Manisa’da doğdu.

Üniversiteyi Eğitim Fakültesi Öğretmenlik Bölümünden mezun oldu. 2 yıl kadar özel bir eğitim kurumu olan Dershanede stajyer öğretmenlik yapmıştır.

Ailesinden ayrı yaşayan güzel oyuncunun Liseye giden bir erkek kardeşi vardır. 2012 yılında düzenlenmiş olan Miss Turkey güzellik yarışmasına katıldıktan sonra ün kazanan güzel oyuncu uzun süre modellik yaptıktan sonra oyunculuk alanına geçmiştir.

Mota Ayla Algan, Ümit Çırak, Müfit Aytekin ve Bahar Kerimoğlu Özel Ders almıştır. Tozlu Yollar dizisinde Şerife karakterini canlandıran Varol ayrıca Arka Sokaklar Dizisinde Yasemin İsimli bir Polis memurunu canlandırmıştır.

Güzelliğiyle ön plana çıkmayı başaran oyuncumuzun fiziksel özellikleri de dikkat çekmektedir; 174 cm boyunda, 56 kg, saç rengi kumral göz rengi ise mavidir.

194804

ALİŞAN GÖNLÜNÜ O GÜZELE KAPTIRDI!

Eda Erol'la düğünlerine kısa zaman kala ayrılan Alişan, gönlünü yeni rol arkadaşına kaptırdı.Ünlü türkücünün yeni başlayacak dizisi "Dostlar Mahallesi"ndeki rol arkadaşı Buse Varol ile aşk yaşadığı iddia ediliyor.

Şarkıcı Alişan, sunucu Esra Erol'un kardeşi Eda Erol ile nişanlanmış, çift Eylül'de yüzükleri atmıştı. Alişan, aşkı yeni dizisinin setinde buldu. Şarkıcı, yakında başlayacak "Dostlar Mahallesi" dizisindeki rol arkadaşı Buse Varol'la ilişki yaşamaya başladı. İkili geçtiğimiz günlerde birlikte yurtdışı tatiline de çıktı.

resim-221858LI_1

BUSE VAROL, AŞKINI İLAN ETTİ! ALİŞAN'DAN SÜRPRİZ HAMLE GELDİ!

Geçtiğimiz günlerde aşk yaşadıkları ortaya çıkan şarkıcı Alişan ile oyuncu Buse Varol, aşklarını sosyal medyadan ilan ettiler.Buse Varol, Instagram'dan bir fotoğrafını paylaştı.

Varol, paylaşımına "Rüzgâr esti üstüme üstüme oooffff! Seni vurdu yüzüme yüzüme ooooffff!" notunu düştü.

Alişan da sevgilisi Buse Varol'un bu paylaşımına kalp emojisi koyarak karşılık verdi.

Alişan'ın sevgilisi Buse Varol kimdir? ile ilgili etiketler Buse Varol Alişan kimdir yaşı
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.