Ali Koç'tan Süper Kupa için şok karar! Takımın başında İsmail Kartal'ı göndermeme kararı aldı

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç talimatıyla yarın Süper Kupa'da Galatasaray'ın karşısına U19 takımı çıkacaktı. U19 takımının başında kimin olacağı ise merak konusuydu. Başkan Ali Koç, İsmail Kartal'ı göndermeyip takımın başında başka bir ismi görevlendirecek.

Fenerbahçe ile Galatasaray arasındaki Süper Kupa maçıyla ilgili muamma devam ediyor. Fenerbahçe cephesinin Süper Kupa maçına U-19 takımıyla çıkma kararı almasının ardından adeta derbi havası söndü. Taraftarların maçla ilgili heyecanı da kalmadı. Bu nedenle Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'a hem kendi taraftarlarından hem de rakip taraftarlardan tepki büyük.

İSMAİL KARTAL'I GÖNDERMEYECEK 

Ancak Ali Koç kararını verdi. Okan Buruk'un karşısına İsmail Kartal'ı göndermiyor. Galatasaray maçında takımın başında o isim olacak. 

MAÇA ÇIKACAK İLK ADAY BELLİ 

Sarı lacivertli takımın başında sahaya çıkacak teknik direktörün de belli olduğu iddia edildi. Buna göre Akademi antrenörlerinin 'A Takım Sözleşmesi' olmadığı için, Süper Kupa'ya U19 Takımı'nın başında A Takım'dan bir antrenör çıkacak. Murat Zeki Göle'nin maça çıkacak isim olduğu öne sürüldü. 

Ali Koç'tan Süper Kupa için şok karar! Takımın başında İsmail Kartal'ı göndermeme kararı aldı ile ilgili etiketler Fenerbahçe Ali Koç İsmail Kartal
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.