Ali Koç'tan Löw açıklaması... "3 teknik direktör adayıyla görüşmelerimiz devam etmektedir"

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, "Önümüzdeki sezon için belirlediğimiz 3 teknik direktör adayıyla görüşmelerimiz devam etmektedir. Belirlenen 3 teknik adamın 2'siyle de maddi görüşmeler aşamasına gelinmiştir.Konuştuğumuz hocalarla doğal olarak parasal mevzuları konuşana kadar yeni kadro planlamasını da konuşuyoruz."

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Yüksek Divan Kurulu Olağan Toplantısı'nda teknik direktör ve transferle ilgili açıklamalarda bulundu.

Önümüzdeki sezon Alman teknik direktör Joachim Löw'le yola devam etmesi beklenen Sarı-Lacivertliler'de belirsizlik sürüyor.

Koç, teknik direktör konusunda şunları söyledi:

"Görüştüğümüz hocalara da soruyoruz 'Alalım mı' diye. 3-4 gün içinde bir şey alacaksak 3.5-4 ay için alalım. Ne çıkar bilmiyorum. Durum bu. Önümüzdeki sezon için belirlediğimiz 3 teknik direktör adayıyla görüşmelerimiz devam etmektedir. Sırf almak için transfer yapmadık"

"Konuştuğumuz hocalarla doğal olarak parasal mevzuları konuşana kadar yeni kadro planlamasını da konuşuyoruz. 14 yabancı, seneye 12'ye düşecek. Atacağımız her kurşunu en iyi şekilde kullanmalıyız."

"İsmail Kartal, kayıtsız şartsız Fenerbahçe'ye geldi. Ona teşekkür ediyorum. Türk hocalar maç kaybederken sabır çağrıları yapanlar, yabancı hocalar kazandığında dahi eleştiriyorlar. Önümüzdeki sezon için hangi hocayla anlaşırsak anlaşalım, karşımıza çıkacak argümanların bilincindeyiz. Crespo'ya şimdiden büyük ilgi var. En formda futbolcumuz olmasına rağmen bonservis ödediğimiz için UEFA listesine yazamadık."

KONAN TRANSFERİ NEDEN OLMADI? 

Fildişi Sahili Milli Takımı'nın sol beki Konan transferi gerçekleşmemişti. Ali Koç, "Sol beke ihtiyaç var mı? Var. Forvet, kanat-forvet ihtiyacı var mı? Var. Konan'ı çok istedik. Çok büyük rakamlar istediler. Toplamda menajeri, komisyonu, bonservisi 9 milyon euro'nun üstündeydi. Kulübüyle de anlaşmıştık." dedi."Sırf almak için transfer yapmadık" diyen Ali Koç, "Konuştuğumuz hocalarla doğal olarak parasal mevzuları konuşana kadar yeni kadro planlamasını da konuşuyoruz. 14 yabancı, seneye 12'ye düşecek. Atacağımız her kurşunu en iyi şekilde kullanmalıyız." ifadelerini kullandı.

 

TRABZONSPOR'A SESLENDİ

2010-2011 sezonu ile ilgili konuşan Ali Koç, Trabzonspor'u işaret ederek, "Hak etmediğiniz kupa için FETÖ söylemlerinin yanında mı olacaksınız yoksa Türkiye Cumhuriyeti'nin yanında mı olacaksınız? Artık karar verin. Hem öyle, hem böyle olmaz. Tarafınızı seçin" dedi.

"27 Aralık 2021 tarihi, 'Bu vatanın bir parçasıyım.' diyen herkesin hatırlaması gereken bir gün olacaktır" diyen Koç, "Bu tarih bir milleti, bir terörist çetesine karşı uyandıranların muvaffak olduğu bir tarihtir" ifadelerini kullandı.

"Aylarca iftiralar attılar. Medyaya sistematik servis yaptılar. Tüm bu sistematik yapıya karşı yıllarca süren mücadelemizin zaferle taçlanmasıyla; Fenerbahçemizin tertemiz olduğu ortaya çıkınca, bugün sanki hiçbir haber değeri yokmuş gibi medyamız görmezden geldi."

"O süreçte emredildiği gibi, 'Fenerbahçe şike yaptı' diye yazan, konuşanların inadına, yargıtay kararımızı birçok gazeteye tam sayfa ilan olarak verdik. Verdik ki iftiracılar, gerçeklere mecbur kalsınlar. Fenerbahçe'nin haklılığı, yüzlerine tokat gibi çarpsın."

 

 

Ali Koç'tan Löw açıklaması... "3 teknik direktör adayıyla görüşmelerimiz devam etmektedir" ile ilgili etiketler Fenerbahçe Ali Koç Joachim Löw
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.