Ali Koç sonunda beklenen hamleyi yaptı! İsmail Kartal'ın heyetine takviye kararı

Sezon başından bu yana Fenerbahçe teknik direktörü İsmail Kartal'ın teknik heyeti ve sağlık heyetine yönelen eleştiriler artarak devam ediyor. Başkan Ali Koç, bu eleştiriler üzerine harekete geçti.

Fenerbahçe'de üst üste yaşanan sakatlıklar sonrasında eleştiri oklarının hedefine takım doktoru Ertuğrul Karanlık oturdu.

Uyguladığı tedaviler nedeniyle futbolcularla da arası açık olan Ertuğrul Karanlık için yönetimden sürpriz bir hamle geldi. Daha önce Galatasaray futbol takımında görev alan şu anda ise erkek voleybol takımının doktoru olan Barış Çakır'ın futbol takımının sağlık sorunlarıyla ilgilenmesi kararı alındı.

Ertuğrul Karanlık, görevden alınmadı, sadece Çakır'ın uzmanlığından yararlanılacak. Son olarak Karanlık, Oosterwolde'nin Almanya'da tedavi edilmesini önerdi ancak Çakır'ın talebi sonrasında Amsterdam'da ameliyat edildi.

(Sabah)

Ali Koç sonunda beklenen hamleyi yaptı! İsmail Kartal'ın heyetine takviye kararı ile ilgili etiketler Ali Koç İsmail Kartal Fenerbahçe
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.