Ali Koç neden sessiz? Adaylıkta son durum ne?

Fenerbahçe taraftarının merakla başkanlığını beklediği Ali Koç'un tezahüratlara rağmen açıklama yapmamasının arkasında neler yatıyor?

Fenerbahçe'de herkes Ali Koç'un ortaya çıkarak, kurtarıcı olmasını bekliyor... Fotospor'un haberine göre; Ali Koç'un Aziz Yıldırım'ın, olağanüstü kongre kararı almadan bunu yapmayacağını herkes biliyor. Çünkü kongre üyeleri arasında her ne şartta olursa olsun Aziz Yıldırım'ı destek veren büyük bir çoğunluk var.

Ayrıca ortaya çıkıp, Yıldırım'ı istifaya zorlamanın da kendisine yarar değil zarar getireceğine biliyor. Yakın çevresiyle sürekli olarak konuyu istişare eden Koç bu yüzden sessizliğini koruyor. İşin bir ayağı bu.

Diğer ayağı ise Fenerbahçe taraftarı için daha da korkutucu. Mayıs ayında beklendiği gibi olağanüstü kongre yapılsa ve başkan seçilse bile Ali Koç'un kımıldayacak alanı yok. UEFA'nın finansal fair-play kuralları yüzünden kulüp oyuncu satmadan ancak 2 milyon euro ödeyerek yeni bir oyuncu alabilir. Bunu bilen Koç'un yakınları da 2018 Mayıs ayında yapılacak olan olağan kongreyi beklemesini öneriyor.

Ali Koç neden sessiz? Adaylıkta son durum ne? ile ilgili etiketler Ali Koç Fenerbahçe başkanlık genel kurul adaylık
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.