Ali Koç koronavirüse mi yakalandı? Fenerbahçe Başkanı Ali Koç sağlık durumu nasıl?

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç’un koronavirüs testinin pozitif çıktığı belirtildi. Yaşanan bu şok gelişme sonrasında Fenerbahçe kulübünden bir açıklama yapıldı. Peki, Ali Koç’un son sağlık durumu nasıl?

Türk sporunda artan koronavirüs vakalarına bir yenisi daha eklendi. Fenerbahçe kulübünün başkanı Ali Koç’un koronavirüs testinin pozitif çıktığı ve evinde karantina altına alındığı kaydedildi. Bu son dakika gelişmesi sonrasında Fenerbahçe kulübünden bir son dakika açıklaması geldi.

Fenerbahçe kulübünden yapılan açıklamada, Başkanımız Ali Koç Hakkında Bilgilendirme

Başkanımız Ali Koç’un dün gerçekleştirilen Covid-19 testi pozitif sonuç vermiştir.

Başkanımızın genel sağlık durumu iyi olup, izolasyon ve tedavi süreçlerine evinde devam edilmektedir.

Kamuoyunun bilgisine saygıyla sunarız.” ifadelerine yer verildi.

ALİ KOÇ KİMDİR?

2 Nisan 1967 tarihinde dünyaya gelen ve tam adı Ali Yıldırım Koç olan Ali Koç, Rahmi Koç’un oğludur. Koç Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekili, Ford Otosan ve Yapı Kredi Bankası Yönetim Kurulu Başkanı olan Ali Koç’un eşi Nevbahar Demirağ; çocukları ise Sadberk Leyla Koç, Kerim Rahmi Koç’tur.

Londra’da Harrow School’dan mezun olan Koç, Harvard Üniversitesi’nde yüksek lisans eğitimini tamamlayarak ABD’de de çeşitli kurumalarda yer aldı. Koç Holding A.Ş. yönetim kurulu üyesi kurumsal iletişim ve bilgi grubu başkanı seçilen Koç, Fenerbahçe Spor Kulübünde iki dönem yöneticilik yaptı.

3 Haziran 2018 Fenerbahçe Olağan Genel Kurulunda Yapılan Başkanlık seçiminde, oyların 16 bin 92‘sini Ali Koç, Aziz Yıldırım’a büyük bir fark atarak Fenerbahçe kulübünün yeni başkanı seçildi.

Ali Koç koronavirüse mi yakalandı? Fenerbahçe Başkanı Ali Koç sağlık durumu nasıl? ile ilgili etiketler Ali Koç sağlık durumu
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.