Ali İhsan Varol Kelime Oyunu'na veda ediyor! Yarışmanın yeni sunucusu o isim olacak!

Sunuculuğunu Ali İhsan Varol'un yaptığı yarışma programı "Kelime Oyunu", büyük bir ilgiyle izleniyor. Diğer taraftan, 13 sezondur devam eden programın yeni sezonu için başka bir sunucuyla anlaşıldığı iddia edildi.

Uzun süredir ekranlarda olan Kelime Oyunu, Ali İhsan Varol'un başarılı sunumuyla izleyiciler tarafından ilgiyle takip edilmekteydi. Ancak,  Kelime Oyunu'nun yeni sezonunda sunucu değişikliği yapılacağı yönündeki iddialar gündeme bomba gibi düştü.

Kelime Oyunu, 2009 yılından bu yana farklı kanallarda, Kanal 1, Bloomberg HT, Show TV ve FOX gibi kanallarda izleyicisiyle buluşan bir yarışma programıdır. Diğer taraftan Kelime Oyunu, 13 sezon boyunca Ali İhsan Varol'un başarılı sunumuyla izleyicilerin beğenisini kazanmıştır.

"YENİ SUNUCU İBRAHİM SELİM OLACAK"

Televizyon Dünyası adlı Twitter hesabının ortaya attığı bir iddiaya göre, Ali İhsan Varol'un Kelime Oyunu'nun yeni sezonunu sunmayacağı ve yeni sunucunun İbrahim Selim olacağı belirtildi. 

Ali İhsan Varol Kelime Oyunu'na veda ediyor! Yarışmanın yeni sunucusu o isim olacak!

İbrahim Selim'in Kelime Oyunu'nun yeni sunucusu olacağına yönelik haberlerin ardından izleyiciler, Ali İhsan Varol'un yarışmadaki başarılı sunumunu özleyeceklerini ifade ederek yapılan değişikliğe tepki gösterdi...

 

Ali İhsan Varol Kelime Oyunu'na veda ediyor! Yarışmanın yeni sunucusu o isim olacak! ile ilgili etiketler İbrahim Selim Ali İhsan Varol
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.