Ali İhsan Adıgüzel, gençlere ve ailelere sosyal medya kullanımıyla ilgili önemli önerilerde bulundu

Yalova Valiliği, gençler arasında aktif şekilde kullanılan sosyal medyayı tüm yönleriyle ele almayı amaçlayan bir etkinliğe imza attı. Etkinlikte araştırmacı-yazar Ali İhsan Adıgüzel, sosyal medyanın etkilerini, zararlarını ve iletişim tarihi açısından önemini anlatttı. Sabah Gazetesi yazarı Tuba Kalçık, bugünkü köşesinde Ali İhsan Adıgüzel'in sosyal medya kullanımıyla ilgili açıklamalarına değindi.

Yalova Valiliği tarafından düzenlenen etkinlikte, araştırmacı ve yazar Ali İhsan Adıgüzel, lise öğrencilerine sosyal medyanın etkilerini, zararlarını ve iletişim tarihi açısından önemini anlattı. Bugüne kadar sosyal medya konusunda kitaplar kaleme alan, seminerler veren Adıgüzel, sosyal medyanın doğru kullanımı ve sosyal medyanın geleceği hakkında Sabah Gazetesi Yazarı Tuba Kalçık'a açıklamalarda bulundu.


ALİ İHSAN ADIGÜZEL: EBEVEYNLER SOSYAL MEDYA KONUSUNDA EĞİTİM ALMALI

Sosyal medyanın gençler arasında çok popüler olduğuna dikkat çeken Adıgüzel, "Kullanımdaki kolaylık ve çabuk erişilebilir olması bunun en önemli sebebidir" dedi.

"Mutluluk veren, öz güven aşılayan ve bazı durumlarda toplumsal statüye etki yapan bir yapıda olması sosyal medyanın tüm dünyada çok hızlı gelişmesine neden olmuştur" diyen Adıgüzel, teknolojinin getirmiş olduğu yeniliklerin sosyal medyayı en önemli iletişim aracı haline dönüştürdüğünü söyledi.

Araştırmacı ve yazar Ali İhsan Adıgüzel'den sosyal medya kullanımıyla ilgili ailelere önemli uyarılar

Gençlere sosyal medya kullanımı üzerine Türkiye'nin birçok ilinde konferans verdiğini belirten Adıgüzel, şöyle devam etti:

"Lise, ortaokul ve üniversite öğrencilerimize kadar geniş bir yelpazede çeşitli çalışmalarda bulunduk. Şimdiki amacımız ise ailelerinin de içinde bulunduğu bir çalışma yapmak. Özellikle sosyal medya aileler ve çocukları arasında soruna yol açıyor. Aileler mutlaka sosyal medya üzerinden çocukları kontrol etmeli ve ebeveynler eğitim almalı. Bu sorunu giderecek yeni çalışmaların altına imza atmak için bir hareket planı üzerinde uzun süreden bu yana çalışmalarımız devam etmekte..."


YAZININ TAMAMI İÇİN TIKLAYIN...

Ali İhsan Adıgüzel, gençlere ve ailelere sosyal medya kullanımıyla ilgili önemli önerilerde bulundu ile ilgili etiketler Sosyal Medya araştırmacı ve yazar Ali İhsan Adıgüzel tuba kalçık Yalova Valiliği
GÜNÜN VİDEOSU

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu. Güpegündüz yaşanan silahlı kavgada 3 kişi yaralandı.