Ali Haydar Öner kimdir?

Ali Haydar Öner kimdir? CHP eski milletvekili Ali Haydar Öner hayatını kaybetti. Vatandaşlarımız ise bu konu ile alakalı araştırmalar yapıyor. Memur bir ailenin çocuğu olarak Ali Haydar Öner, 1948 yılında Kayseri-Sarız’da doğdu. İlköğrenimini Kayseri’nin Tomarza, Yahyalı ve Felâhiye ilçelerinde, orta öğrenimini parasız yatılı olarak Kayseri Lisesi’nde tamamladı. Kişisel Gelişim Uzmanı ve Yaşam Koçu Saadet Şen’le evli olan Ali Haydar Öner, Isparta, Giresun ve Kırklareli illerinde valilik de yapmıştı. Peki, Ali Haydar Öner kimdir, kaç yaşında, neden öldü? Detayları haberimizde bulabilirsiniz...

Hayatını kaybeden Ali Haydar Öner kimdir, kaç yaşında öldü? CHP'li eski vekil Ali Haydar Öner, tedavi gördüğü hastanede bu sabah hayatını kaybetti. Ali Haydar Öner, 10 Temmuz 1948'de Kayseri Sarız'da doğdu. Baba adı Dursun Fethi, anne adı Nazlı'dır. Kaymakamlık görevleri sırasında Gercüş, Hasankeyf ve Karasu'da Belediye Başkanlığı yaptı. Almanya'da 1 aylık seminer ve İngiltere'de 8 aylık eğitim ve yabancı dil programına katıldı. Peki, Ali Haydar Öner kimdir, kaç yaşında, neden öldü? Detayları haberimizde bulabilirsiniz...

Ali_Haydar_Oner_kimdir_kac_yasnda_neden_oldu__Esi_Saadet_Sen_kimdirsfa

ALİ HAYDAR ÖNER KİMDİR?

Memur bir ailenin çocuğu olarak Ali Haydar Öner, 1948 yılında Kayseri-Sarız’da doğdu. İlköğrenimini Kayseri’nin Tomarza, Yahyalı ve Felâhiye ilçelerinde, orta öğrenimini parasız yatılı olarak Kayseri Lisesi’nde tamamladı. Siyasal Bilgiler Fakültesi Siyasetve İdare Bilimleri Bölümünden 1971–72 öğretim yılında mezun oldu. Mezuniyet sonrası Maiyet Memurluğu’na kadar burs karşılığı olarak İçişleri Bakanlığı Nüfus İşleri Genel Müdürlüğü Kadro Şubesi ile Genel Kurmay Hava Savunma Harekât Merkezi (ADOC- Air Defence Organizasion Center)’nde çalıştı.

Ali Haydar Öner, Maiyet Memurluğu’nu Giresun’da yaptı. Askerlik dönemini de kapsayan bu görev sonucunda katıldığı 57.Dönem Kaymakamlık Kursu’nu “Üstün Derecede Başarı” notu ile bitirdi. Tomarza, Orhaneli, Gercüş, Karasu, Germencik, Erbaa, Tirebolu ve Bor Kaymakamlıklarında bulundu. Gercüş Kaymakamlığı sırasında Gercüş ve Hasankeyf Belediye Başkanlıklarını, Karasu Kaymakamlığı sırasında da Karasu Belediye Başkanlığı görevlerini üstlendi.

1993–2000 yılları arasında Bayburt Valisi olarak görev yapmıştı. Giresun Valiliği ardından 17 Haziran 2004 tarihinde Çankırı Valiliği yaptı. Isparta Valiliği görevinden, 16 Aralık 2010 tarihli Bakanlar Kurulu Kararı ile Kırklareli Valiliği görevine atanan Vali Öner, 07 Ocak 2011 tarihinde görevine başlamıştı. Kişisel Gelişim Uzmanı ve Yaşam Koçu Saadet Şen’le evli olan Vali Öner’in ilk eşinden Aslınaz ve Aysu adlarında iki çocuğu ve Nazlıgül ile Çınar isminde iki torunu vardı.

HAYATINI KAYBETTİ

Eski CHP Milletvekili Ali Haydar Öner hayatını kaybetti

Anadolu Ajansı'ndan edinilen bilgiye göre, Ankara'da bir hastanede tedavi gören Öner, sabah saatlerinde yaşamını yitirdi.

Öner'in cenazesi, yarın saat 12.00'de TBMM'de yapılacak törenin ve Kocatepe Cami'nde kılınacak cenaze namazının ardından, Karşıyaka Mezarlığı'nda toprağa verilecek.

Kayseri'de 10 Temmuz 1948'de doğan Öner, kaymakamlık görevinin yanı sıra valilik ve belediye başkanlığı yaptı.

CHP'den 24. Dönem Isparta Milletvekili seçilen Öner, evli ve 3 çocuk babasıydı.

ERAli_Haydar_Oner_kimdir_kac_yasnda_neden_oldu__Esi_Saadet_Sen_kimdir_1

EŞİ SAADET ŞEN KİMDİR?

NLP Trainer olan Saadet Şen, Deulcom Internatıonal [Uluslararası Eğitim Programları Geliştirme]sonrası sosyal psikolog ve pedegoglar ile birlikte çalışmıştır. Eğitim aldığı Avustralyalı yazar ve Master Trainer Debra Wylde ve Ralph Watson’dan, Amerikan Yerlilerinden Master Trainer Dharma Z. Gaynes ve INLPTA'nın kurucusu ve başkanı yazar Dr. Wyatt Woodsmall'ın NLP Trainer ve Master Trainer eğitimlerinde eğitim ve lojistik asistanlıklarını yapmış, Master Trainer Dharma Z. Gaynes ile Master Practıtıoner eğitimleri vermiştir.

Davranış Değişim Teknolojisi olan “Advanced Behavioral Modeling” ve “Time Line” (Zaman Çizgisi ) eğitimlerini yaratıcılarından biri olan Dr. Wyatt Woodsmall’dan alımış ve Milli Takımlar için kullanmıştır. Davranış Kalıpları, Ennegram, Myers - Brigs, Claer Graves Modeli gibi psikolojik ve eğitimsel tipolojileri ile ilgili eğitimleri tamamlamıştır.

Dünyanın en ünlü koçlarından Teri Levine'nin kurucusu olduğu The Coachng İnstitute'den Comprehensive Coach, Life Coach eğitimlerini almıştır.

Şen, Uzakdoğu sporlarında ilk defa, Muay-Thai ve Karate Milli Takımlarında NLP uzmanı olarak görev yapmıştır. TRT ve özel kanallarda prodüktörlük, editörlük, sunuculuk ve spikerlik yapmış olan Saadet Şen New NLP ve [INLPTA]İnternational NLP Trainers Association'nın sertifikalı eğitmeni, uygulayıcısı ve danışmanıdır.

Ege Kişisel Gelişim Merkezi Eğitim ve Danışmanlık’ın kurucusu Şen, 15 yıldır aktif olarak eğitim sektöründe hizmet vermektedir. Verdiği eğitimlerin yanında birey, aile ve kurumsal koçluklarına, [yönetici, iş, yaşam, kariyer, para, ebeveyn, sağlık, eğitim, ilişkiler dallarında]hayır kuruluşları, yerel yönetimler, spor birimleri gibi hayatın her alanındaki danışanları ile devam etmektedir.

Ali Haydar Öner kimdir? ile ilgili etiketler ali haydar öner kimdir kaç yaşında neden oldu
GÜNÜN VİDEOSU

Fatih Altaylı, İran’da düşen helikopterin enkazını Akıncı İHA'nın bulmasından rahatsız oldu!

Gazeteci Fatih Altaylı, İran’da düşen helikopterin enkazını AKINCI İHA’nın bulmasından rahatsız oldu. Dünya AKINCI TİHA'yı ayakta alkışlarken, 'Fazla kasılmaya gerek yok yani' diyerek küçümsemeye kalkan Altaylı'ya tepki yağıyor.