Aleyna Tilki’nin direk dansı görenleri büyüledi

Aleyna Tilki’nin direk dansı görenleri büyüledi. Genç yaşta şöhrete kavuşan başarılı şarkıcı Aleyna Tilki, yeni İngilizce şarkısı ve direk dansı ile çok konuşulacak.

Aleyna Tilki’den direk danslı video klip izleyenleri şaşkına çevirdi. Kısa süre önce yayınladığı ilk İngilizce şarkısı ile yurt dışında da adını duyurmak için adım attı. İngilizce şarkısında yer verdiği direk dansı sahneleri ile de izleyenlerin beğenisini topladı.

Aleyna Tİlki direk dansı

Aleyna Tilki geçtiğimiz yıllarda dünyanın en büyük müzik şirketleri arasında yer alan ve birçok başarı şarkıcı ile anlaşma imzalayan Warner Music’le anlaşmıştı. Aleyna Tilki, “Retrograde” adını koyduğu ilk İngilizce single’ını dijital platformlarda bugün beğeniye sunması ile hem şarkı hem de Aleyna Tilki’nin direk dansı kısa sürede gündem oldu.

Aleyna Tilki’den direk danslı video klip izleyenleri şaşkına çevirdi. Kısa süre önce yayınladığı ilk İngilizce şarkısı ile yurt dışında da adını duyurmak için adım attı. İngilizce şarkısında yer verdiği direk dansı sahneleri ile de izleyenlerin beğenisini topladı.  Aleyna Tilki geçtiğimiz yıllarda dünyanın en büyük müzik şirketleri arasında yer alan ve birçok başarı şarkıcı ile anlaşma imzalayan Warner Music’le anlaşmıştı. Aleyna Tilki, “Retrograde” adını koyduğu ilk İngilizce single’ını dijital platformlarda bugün beğeniye sunması ile hem şarkı hem de Aleyna Tilki’nin direk dansı kısa sürede gündem oldu.  Dünyaca tanınmış olan ünlü şarkıcı Dua Lipa ile Diplo’nun birlikte yaptığı şarkıya Aleyna Tilki, şimdiden ses getirmeye başladı. Daha önce direk dansı dersi aldığı bilinen ve hatta yüzü olduğu bir markanın reklam filminde direk dansı yapan genç şarkıcının, yeni klibinde de dans şovuyla akılları aldı. Uzay mekiğinin içinde geçen klipte yaptığı direk dansıyla ve şarkı sözleri ile dikkatleri üzerine çeken Aleyna Tilki’nin hayranları, dans şovuna da övgü dolu yorumlar yağdırmaya başladı.

Dünyaca tanınmış olan ünlü şarkıcı Dua Lipa ile Diplo’nun birlikte yaptığı şarkıya Aleyna Tilki, şimdiden ses getirmeye başladı. Daha önce direk dansı dersi aldığı bilinen ve hatta yüzü olduğu bir markanın reklam filminde direk dansı yapan genç şarkıcının, yeni klibinde de dans şovuyla akılları aldı.

Uzay mekiğinin içinde geçen klipte yaptığı direk dansıyla ve şarkı sözleri ile dikkatleri üzerine çeken Aleyna Tilki’nin hayranları, dans şovuna da övgü dolu yorumlar yağdırmaya başladı.

Aleyna Tilki’nin direk dansı görenleri büyüledi ile ilgili etiketler Aleyna Tilki direk dansı yeni klip ingilizce şarkısı retrograde
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.