Alessandra Ambrosio Rio Festivali'ne damga vurdu!

Alessandra Ambrosio, Brezilya'nın Rio de Janeiro kentinde düzenlenen Rio Festivali'mnin açılışında göz kamaştırdı.

Arkadaşı Sabrina Sato ile festivalin açılışını tribünden izleyen Alessandra Ambrosio, gümüş rengi kostümüyle göz kamaştırdı.

Alessandra Ambrosio Rio Festivali'ne damga vurdu!

Festivalin geçit törenine damga vuran eski Victoria's Secret modeli, bocuklarla bezeli iki parçalı küstümüyle tüm bakışları üzerine çekti.

Alessandra Ambrosio kimdir?

Alessandra Ambrosio kimdir?

Alessandra Ambrosio, 11 Nisan 1981 yılında Brezilya Erexim’de dünyaya geldi. Küçükken görünüşünden hiç de memnun olmayan model, 11 yaşındayken ameliyatla kulaklarını yapıştırdı.

Modellikle çok genç yaşta tanışan Alessandra Ambrosio, 1996 yılında Elite Model Ajansı’nın düzenlediği güzellik yarışmasına katıldı. Burada dereceye girememesine rağmen yarışmadan bir yıl sonra Elite Ajansı’yla çalışmak üzere bir kontrat imzaladı.

Modelin üstlendiği ilk önemli iş, Elle Dergisi'nin Brezilya baskısının kapağı için poz vermesi oldu. Ününü yavaş yavaş arttırmaya başladı ve 2000 yılında Guess markası, modeli sonbahar koleksiyonunu tanıtmak için kullanmaya karar verdi.

Bunun ardından Revlon markası için çalışmaya başlayan Ambrosio, yine 2000 yılında kariyerindeki en önemli adımı attı ve Victoria’s Secret ile çalışmaya başladı.

 

Alessandra Ambrosio Rio Festivali'ne damga vurdu! ile ilgili etiketler alessandra ambrosio rio festivali