ALES soruları zor muydu kolay mıydı? ALES sınav yorumları!

2020 ALES sınav yorumları! ALES soruları zor muydu kolay mıydı? 2020 ALES sınavına giriş yapan adaylar sosyal medya üzerinden ALES yorumlarını paylaşıyor. Peki, 2020 ALES sınavı nasıl geçti?

ALES sınavı 16 Ağustos tarihinde ÖSYM tarafından gerçekleştirildi. ALES sınavına katılım sağlayan adaylar, sosyal medya üzerinden sınav ile ilgili yorumlarını paylaşıyorlar. Yükseköğretim kurumlarında öğretim görevlisi, okutman, araştırma görevlisi, uzman, çevirici ve eğitim öğretim planlamacısı kadrolarına yapılacak atamalarda kullanılacak puanları belirlemek için gerçekleştirilen ALES sınavında adaylar ALES soruları zor muydu kolay mıydı nın yanıtını arıyor.

2020 ALES SORULARI ZOR MUYDU KOLAY MIYDI?

- Bugün Ales sınavı için değil de "Ales harikalar diyarı" şakalı storyler paylaşmak için beklenilmiş gibi.

- Yaa bugün ales de varmış giren herkese başarılar tavsiye olarak tüm soruları çözmeye çalışmayın çünkü süre yetmeyecek yani matematiksel olarak imkanı yok sadece çözebildiklerinizi çözün sonrasını biliyorsunuz zaten

- Sosyal mesafe yüzünden 300 metre kuyruk yapıp,girişte insanların ateşini ölçmek ,dezenfektan kullandırmaktan öğrencileri sınav binasına girişini yetiştiremeyen iki tane saçma sapan insan yüzünden sınav binasına alınmadım. Benim gibi 20 kişi daha var.

ALES soruları zor muydu kolay mıydı? ALES sınav yorumları! ile ilgili etiketler ALES ALES 2020 ales soruları
GÜNÜN VİDEOSU

İran Cumhurbaşkanı Reisi’nin helikopter kazası enkazına ulaşma anına ait görüntü paylaşıldı

İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin hayatını kaybettiği helikopter kazası enkazına ulaşma anına ait görüntü paylaşıldı.