ALES soruları zor muydu kolay mıydı? 2021 ALES sınav yorumları!

2021 ALES sınavına giriş yapan adaylar sosyal medya üzerinden ALES yorumlarını paylaşıyor. Peki, 2021 ALES soruları zor muydu kolay mıydı? ALES sınavı nasıl geçti?

ALES sınavı 2 Mayıs tarihinde ÖSYM tarafından gerçekleştirildi. 2021 ALES sınavına katılım sağlayan adaylar, sosyal medya üzerinden sınav ile ilgili yorumlarını paylaşıyorlar. Yükseköğretim kurumlarında öğretim görevlisi, okutman, araştırma görevlisi, uzman, çevirici ve eğitim öğretim planlamacısı kadrolarına yapılacak atamalarda kullanılacak puanları belirlemek için gerçekleştirilen ALES sınavında adaylar ALES soruları zor muydu kolay mıydı nın yanıtını arıyor.

2021 ALES SORULARI ZOR MUYDU KOLAY MIYDI?

- Sınavı güzel geçenler siteye giriş yapıyor #ales2021 ÖSYM

- #ales ÖSYM 10:03 de sınav kapısındaydım ama içeri alınmadım. Her yerde durdurup nereye derslerde olacağı budur. Teşekkürler

- #Ales böyleyse #yks nasıl olur tahmin etmek hiç te zor değil. Gençlik sömürülüyor...

- Evet dilersiniz. Türkiye Cumhuriyeti'nin verdiği ehliyet belgesi ile ALES sınavına alınmadım. Evet bir yönetmelik var ÖSYM devletin verdiği resmi belgeyi ehliyet belgesini tanımıyor. Tebrikler size daha bizlere çok başarılar dilersiniz

- Ales'e giren tüm arkadaşlara başarılar dilerim.#ales2021

ALES soruları zor muydu kolay mıydı? 2021 ALES sınav yorumları! ile ilgili etiketler ALES ALES 2021
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.