Aldatmak dizisinin 61. bölüm fragmanı yayında! Sezai ve Tarık birbirine girdi

Başrollerinde Vahide Perçin ve Mustafa Uğurlu'nun yer aldığı Aldatmak dizisinin 61. bölüm fragmanı yayınlandı. Fragmana Tarık ve Sezai'nin birbirine girdiği anlar damga vurdu. Tarık, Sezai'ye ''Hayatın boyunca hayal ettiğin şey evime, karıma sahip olmak mıydı?" dedi. Peki, Aldatmak'ın yeni bölümünde neler olacak? İşte Aldatmak'ın fragmanından ipuçları...

Başrollerinde Vahide Perçin ve Mustafa Uğurlu'nun yer aldığı Aldatmak dizisinin 61. bölüm fragmanı yayınlandı. Fragmana Tarık ve Sezai'nin birbirine girdiği anlar damga vurdu. Tarık, Sezai'ye ''Hayatın boyunca hayal ettiğin şey evime, karıma sahip olmak mıydı?" dedi. 

Aldatmak dizisinin 61. bölüm fragmanı yayında! Sezai ve Tarık birbirine girdi

Sezai'nin kızı Guzide'ye ''Cici anneciğim müsadenizle bu bileziği takmak istiyorum bu özel günün anısına'' diyip bilezik takmaya kalkınca Guzide çileden çıktı. Sezai, İpek'e ''Benim senin gibi bir kızım yok'' dedi. İpek ise neye uğradığını şaşırdı.

Aldatmak dizisinin 61. bölüm fragmanı yayında! Sezai ve Tarık birbirine girdi - Resim : 2

Aldatmak dizisinin 61. bölüm fragmanı yayında! Sezai ve Tarık birbirine girdi ile ilgili etiketler Aldatmak
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.