Alaattin Çakıcı yeni mektubunda Kılıçdaroğlu'na seslendi: Neden dile getiremiyorsun?

Twitter hesabından uzun aradan sonra yeni bir mektup paylaşan Alaattin Çakıcı, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve kurmaylarına yüklendi. Milas Belediyesi'yle ilgili neden bir araştırma yapılmadığını soran Çakıcı, "Sayın muhalefet lideri Cumhur İttifakın'a saldıracağınıza, yaptıkları yüzde 80 milli savunma sanayisini, tüneller, otobanlar ülkesi olduğunu, sağlık sektöründe başarılı olduklarını, terörle mücadelede dünyaya kafa tuttuklarını neden dile getiremiyorsun?" diye sordu.

Alaattin Çakıcı aylar sonra sosyal medya hesabından bir mektup paylaştı. "Bodrum, Milas ve Marmaris'te bu yaz ne oldu?" başlıklı mektupta Çakıcı, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Cumhur İttifakı'na yönelik söylemlerini eleştirdi.

Alaattin Çakıcı yeni mektubunda Kılıçdaroğlu'na seslendi: Neden dile getiremiyorsun?

Kılıçdaroğlu'na seslenen Alaattin Çakıcı, "Milas Belediyesi'yle ilgili neden bir araştırma yapmıyor. Hani o namus abidesi yetim hakkı savunucusu tavrıyla Milas ve çevresinde olanlarla ilgili genel merkez, il ve ilçe teşkilatları bir çalışma yapmıyor" dedi.

Çakıcı ayrıca Kılıçdaroğlu'na, "Sayın muhalefet lideri Cumhur İttifakın'a saldıracağınıza, yaptıkları yüzde 80 milli savunma sanayisini, tüneller, otobanlar ülkesi olduğunu, sağlık sektöründe başarılı olduklarını, terörle mücadelede dünyaya kafa tuttuklarını neden dile getiremiyorsun?" diye sordu.

Alaattin Çakıcı yeni mektubunda Kılıçdaroğlu'na seslendi: Neden dile getiremiyorsun? ile ilgili etiketler Alaattin Çakıcı Kemal Kılıçdaroğlu Mektup
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.