Akşener'in danışmanı: Biz İYİ Parti’yi yüzde 1’lik, 2’lik partilere milletvekilliği kazandırmak için kurmadık!

Akşener'in danışmanı Abdullah İlker Sungur, 6'lı Masa'dan ayrılmalarının ardından "Biz İYİ Parti’yi yüzde 1’lik, 2’lik partilere milletvekilliği kazandırmak için kurmadık" dedi.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, cumhurbaşkanı adaylığı konusunun görüşüldüğü Altılı Masa toplantısında beş liderin CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun ortak aday olması konusunda görüş bildirdiğini, partisinin önerdiği aday belirleme yöntemlerinin reddedildiğini belirterek, Altılı Masa'dan ayrıldıklarını duyurmuştu.

Akşener'in danışmanı Abdullah İlker Sungur konuyla ilgili sosyal medya hesabından paylaşım yaptı. 

"Milletin arzusunu kimsenin kişisel hırslarına harcatmayacağız" diyen Sungur'un paylaşımı şu şekilde:

"Biz İYİ Parti’yi kazanamayacak bir adayı ortaya çıkarıp Cumhuriyet tarihinin en kritik seçimini riske atmak için, %1’lik, %2’lik partilere milletvekilliği kazandırmak için kurmadık! Milletin arzusunu kimsenin kişisel hırslarına harcatmadık, harcatmayacağız. Millet ne derse, o."

Akşener'in danışmanı: Biz İYİ Parti’yi yüzde 1’lik, 2’lik partilere milletvekilliği kazandırmak için kurmadık!

Akşener'in danışmanı: Biz İYİ Parti’yi yüzde 1’lik, 2’lik partilere milletvekilliği kazandırmak için kurmadık! ile ilgili etiketler İYİ Parti Meral Akşener
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.