Akira ölüyor!

İkimizin Yerine 526. bölüm izle! Kanal 7 ekranlarının sevilen Hint dizisi İkimizin Yerine, haftanın her günü izleyenlerin karşısına çıkmaya devam ediyor. İkimizin Yerine'de son olarak; Kamli polise giderek annesinin Akira hakkında bir şey bildiğini anlatır. Dizinin yeni bölümünü izlemek isteyenler arama motorlarından araştırmalar yapmaya devam ediyor. İşte, İkimizin Yerine 525. bölüm canlı izle! Akira ölüyor! Detaylar haberimizde...

İkimizin Yerine 526. bölüm izle! Jagdish Akira’yı yakalamak için peşinden koşar. Aralarında çıkan boğuşmada Akira Jagdish’i yaralar ve kaçmaya çalışır. Kolundan yaralanan Jagdish onu vurmayı başarır. Jagdish Akira’yı bulduğunda onun akbabalar tarafından saldırıya uğradığını görür. Akira’nın öldüğünü Anandi’ye anlatan Jagdish olayın etkisinden çıkamaz. Öte yandan Harki ve Kundan Akira’dan haber bekler. İşte, İkimizin Yerine 526. bölüm canlı izle! Akira ölüyor! Detaylar haberimizde...

İKİMİZİN YERİNE 526. BÖLÜM CANLI İZLE

Çocuk yaşta evlendirilen küçük bir kızın dram dolu hayatını konu alan Balika Vadhu- İkimizin Yerine adıyla her gün 16:10’da Kanal 7 ekranlarında… Türkiye’de de uyarlaması yayınlanan ve yayınlandığı dönemde çok ilgi gören dizi, orijinal haliyle Kanal 7’de ekrana geliyor.

Aşkı, pişmanlığı ve hüznü içinde barındıran, masum bir sevgi ile başlayan Hint dizisi Balika Vadhu- İkimizin Yerine Kanal 7’de… Anandi ve Jagdish arasında yaşanan bir evlilik ve sonrasında değişen hayatların konu olduğu İkimizin Yerine dizisi izleyicileri hüzünlü hikayesine ortak edecek. Anandi, Jagdish ile evlendiğinde aşk kavramının farkında olmayacak kadar küçüktür. Ancak geçen yıllar içinde Jagdish’i tanır ve âşık olur. Ama bu aşkı karşılıksızdır. Çünkü Jagdish, Gauri isimli bir kızı seviyordur. Jagdish, Anandi’den boşanır ve Gauri ile evlenir. Jagdish’in ailesi Gauri’yi kabullenmez ve Gauri, Jagdish’in ailesine karşı kin besler. Jagdish ise yaptığı hatayı anlayıp pişman olsa da bazı şeyler için çok geç kalmıştır. Jagdish, ailesinden özür dileyip, Anandi ile tekrar barışmak istese de önünde başka engeller vardır. Anandi’nin hayatına Shivraj Shekhar girmiştir. Jagdish, yaşadığı pişmanlığı atlatabilecek mi? Anandi ile Jagdish’in yolları bir daha kesişecek mi?

Akira ölüyor! ile ilgili etiketler İkimizin Yerine Kanal 7 canlı izle canlı yayın 2020 kanal 7 canlı
GÜNÜN VİDEOSU

Türk sanatçılara örnek olsun...Amerikalı rapçi Macklemore'dan alkışlanan Filistin'e destek konuşması

Amerikalı rapçi Macklemore Avustralya'da verdiği konserde Filistin'e destek konuşması yaparak, "Takip ettiğim tek şey Gazze. Herkesi takip etmeyi bıraktım, sadece Gazze'deki soykırım hakkında haber yapan, konuşan ve rapor veren kişileri takip ediyorum" dedi.