Akbank'tan yılın son fırsatı! 4425'e kısa SMS gönderen ve günde 71 TL ödeyen herkese, 50 bin TL'lik destek verilecek!

Yeni yıla girmeden hemen önce aralık ayının son ihtiyaç kredisi fırsatını duyuran Akbank, detayları paylaştı. İşte Akbank’ın anında kredi hizmetinin detaylarını içeren haberin devamı…

Nakde olan ihtiyaçlarını şubeye gitmeden, anında karşılamak isteyen tüketiciler için yeni bir SMS kredisi kampanyası düzenlediğini duyuran özel banka Akbank, ilgili kredi ürününden 31 Aralık tarihine kadar yararlanılabileceğini ifade etti. 2023 yılına girildiği an itibari ile faiz oranlarının ve içeriğinin değişeceği tahmin edilen SMS kredisi ürününe ilişkin detaylar, banka tarafından paylaşıldı.

Resmi internet sitesi üzerinden yeni bir duyuru yayınlamış olan özel banka Akbank, sene bitmeden nakde olan ihtiyacının karşılanmasını talep eden tüm tüketicilere, sigortalı ve sigortasız kategorileri altında SMS kredisi hizmeti sunacağını açıkladı. Banka iki kategorinin farklı faiz oranlarına sahip olduklarını belirterek, detayları paylaştı.

AKBANK’TAN ANINDA 50 BİN TL’LİK NAKİT DESTEĞİ!

Mevcut müşterileri ve potansiyel müşterileri için birbirinden avantajlı kampanyalar geliştiren Akbank, yeni dönemde de tüketicilerin yanlarında yer almaya devam ediyor. Bu kapsamda aralık ayının bitmesine günler kala mesai yapmaya devam eden Akbank, tüketiciler için yeni bir SMS kredisi ürünü düzenlediğini duyurdu. Söz konusu ürünün üst limitinin 50 bin TL olduğunu ifade eden banka, maksimum vade sayısının ise 36 ay olduğunu açıkladı.

SMS kredisi ürününe başvuruda bulunmak isteyen tüketicilerin aralarında boşluk bırakarak sırası ile KREDİ, T.C. kimlik no, doğum tarih (günayayıl) bilgilerini yazmaları gerektiğini belirten Akbank, ilgili metnin 4425’e gönderilmesi gerektiğini bildirdi.

AKBANK SMS KREDİSİNİN ÖRNEK MALİYET TABLOLARI

Akbank'tan yılın son fırsatı! 4425'e kısa SMS gönderen ve günde 71 TL ödeyen herkese, 50 bin TL'lik destek verilecek!

Akbank'tan yılın son fırsatı! 4425'e kısa SMS gönderen ve günde 71 TL ödeyen herkese, 50 bin TL'lik destek verilecek! - Resim : 2

Nakit ihtiyaçlarını hiç vakit kaybetmeden bir an önce karşılamak isteyen tüketiciler için SMS kredisi ürününü geliştiren Akbank, ilgili hizmetine ilişkin örnek maliyet tablolarını yayınladı. Banka, çekilecek olan kredi tutarına göre ödenecek olan aylık taksit tutarlarını, tüketiciler ile paylaştı.

Birinci hesaplama tablosu:

  • Kredi tutarı: 50 bin TL
  • Faiz oranı: Yüzde 2,03
  • Vade sayısı: 36 ay
  • Aylık taksit tutarı: 2.134,92 TL

İkinci hesaplama tablosu:

  • Kredi tutarı: 20 bin TL
  • Faiz oranı: Yüzde 2,04
  • Vade sayısı: 36 ay
  • Aylık taksit tutarı: 855,62 TL
Akbank'tan yılın son fırsatı! 4425'e kısa SMS gönderen ve günde 71 TL ödeyen herkese, 50 bin TL'lik destek verilecek! ile ilgili etiketler Akbank kredi faiz
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.