AK Partili ve MHP'li belediyeler peş peşe indirim kararı alırken İmamoğlu direniyor! Bahane sıraladı...

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın belediye başkanlarına yaptığı su fiyatlarına indirim çağrısı sonrası İBB Başkanı İmamoğlu'ndan açıklama geldi. Twitter hesabından yaptığı paylaşımda indirim yapmamak için direnen İmamoğlu, "Suda KDV indirimi %7 oranında yapıldı ancak Büyükşehir Belediyelerinin su temin maliyeti 1 yılda %100’den fazla arttı." dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı'nda AK Partili belediyelerden su tarifelerinde en az yüzde 7 KDV oranında indirip yapmaları ve enflasyonla mücadeleye katkıda bulunmaları talimatını vermişti. 

İMAMOĞLU İNDİRİM YAPMAMAK İÇİN DİRENİYOR

Cumhuşkanı Erdoğan'ın çağrısı sonrası 229 MHP’li Belediye, su fiyatlarında % 7 oranında indirim yapacağını duyurdu. İmamoğlu ise vatandaşın yararına olacak bu indirime gitmekte direniyor. 

 

Konuyla ilgili Twitter hesabından paylaşımda bulunan Ekrem İmamoğlu, "Önemli bir bilgilendirme! Suda KDV indirimi %7 oranında yapıldı ancak Büyükşehir Belediyelerinin su temin maliyeti 1 yılda %100’den fazla arttı. Elektrik, doğalgaz ve su faturalarınızı yan yana koyun, hangi faturada indirim gerekiyor milletimiz karar versin" ifadelerine yer verdi.

 

 

AK Partili ve MHP'li belediyeler peş peşe indirim kararı alırken İmamoğlu direniyor! Bahane sıraladı... ile ilgili etiketler İmamoğlu Erdoğan İstanbul MHP AK Parti Su İndirim
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.