AK Partili Kurtulmuş'tan Kılıçdaroğlu'na Semra Güzel tepkisi: Sakın ha üstünü örtmeye kalkmasın

SuperHaber, HDP Diyarbakır Milletvekili Semra Güzel'in terör örgütü PKK'nın kamplarında, terörist sevgilisiyle ve diğer örgüt üyeleri ile fotoğraflarını ortaya çıkarmıştı. AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş, TRT Haber canlı yayınında o fotoğrafları ve o fotoğrafların sorulduğu CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun yanıtını değerlendirdi.

AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş, TRT Haber'de canlı yayına katıldı. Gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulunup soruları yanıtlayan Kurtulmuş, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun, öldürülen PKK'lı teröristle fotoğrafı basına yansıyan HDP Diyarbakır Milletvekili Semra Güzel'e ilişkin yaptığı açıklamayı yorumladı.

SuperHaber yazarı Ceyhun Bozkurt'un ortaya çıkardığı ve HDP milletvekili Semra Güzel'in terör örgütü PKK kamplarında, terörist sözlüsü ve diğer PKK'lılarla birlikte fotoğrafları sorulduğunda, "Muhattabı Erdoğan'dır" diyen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na tepki gösteren Numan Kurtulmuş şunları söyledi:

"Dünyanın hiçbir yerinde silahla bombayla terörle anarşi ile demokrasi yan yana durmaz 'Ben demokratım ama silahla bunu yapacağım.' olmaz. 'Bomba patlatacağım adam öldüreceğim. Adam kaçıracağım. Dağ da mücadele vereceğim ama ben demokratım.' olmaz, dünyanın hiçbir ülkesinde olmaz. Dolayısıyla demokrasiyle silahı, terörü ve terör örgütlerini yan yana getirmek aslında demokrasiye yapılacak en büyük düşmanlıktır. Çok net söylüyorum, burada hiçbir tevile gerek yok hiçbir tevilin içine girip kendini zora sokmasınlar. Sadece o hanımefendi için değil, yani terörle bu anlamda gerçekten içli dışlı olan, yani silahın gölgesinde resim çektiren ve irtibatları belli olanların gerçekten demokrasiye büyük zarar verdiklerini, oy aldıkları kitlelerin de hakkını hukukunu korumak yerine onların da aleyhine bir siyasi anafor oluşturduklarını görmeleri lazım. Bunu Sayın Kılıçdaroğlu ya da bir başka birisi sakın ha bir şekilde bunu üstünü örtmeye kalkmasın, bu açıktır, tarife bile ihtiyaç yoktur.

Kurtulmuş ayrıca öldürülen PKK'lı teröristle fotoğrafı basına yansıyan HDP Diyarbakır Milletvekili Semra Güzel'e ilişkin, "Bu resmin ne zaman çekildiğinin hiçbir önemi yoktur, eli silahlı bir teröristle resim çektiren birisinin varlığı izah edilemez, demokratik kurallar içerisine sokulamaz." diye konuştu.

CHP'Lİ ÖZGÜR ÖZEL VE ENGİN ÖZKOÇ'A SERT TEPKİ

AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş, katıldığı canlı yayında, 4-6 yaş çocuklara verilen din eğitimini 'Orta Çağ zihniyeti' olarak tanımlayan CHP'li Özgür Özel ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'a hakaret eden Engin Özkoç'a sert sözlerle yüklendi. Yapılan açıklamaların tam bir zır cahillik olduğunu vurgulayan Kurtulmuş, "Bu karanlığı tam daniskasıdır. CHP değişecek diyoruz ama aynı tas aynı hamam." dedi.

 

 

 

 

AK Partili Kurtulmuş'tan Kılıçdaroğlu'na Semra Güzel tepkisi: Sakın ha üstünü örtmeye kalkmasın ile ilgili etiketler Numan Kurtulmuş Kemal Kılıçdaroğlu semra güzel

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.