AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin'den dikkat çeken açıklama: 6284 sayılı kanun açıklamalarımdan sonra hedef haline geldim

6284 sayılı kanun Yeniden Refah Partisi'nin AK Parti'ye sunduğu 30 maddelik talep ile yeniden gündeme geldi. AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin, katıldığı bir televizyon programında 6284 sayılı kanunla ilgili yaptığı açıklamalarından sonra hedef haline geldiğini söyleyerek, ''Artık tek şey söylemek istemiyorum. Bu yalnızlıktan yoruldum'' ifadelerini kullandı.

6284 sayılı kanun, AKP Genel Başkanvekili Binali Yıldırım başkanlığındaki bir heyetin, Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan ile yaptığı görüşme sonrasında tekrar tartışılmaya başlandı.

Görüşmede YRP, AKP'ye ittifaka katılma koşulu olarak 30 maddelik talep listesi iletti.

Bunların arasında, "İstanbul Sözleşmesinin iptalinin TBMM'de de oylanması" ve uzantısı 6284 sayılı yasanın "aile bütünlüğünü bozucu hükümlerinin ayıklanması" yer alıyor.

YRP Genel Başkan Yardımcısı Doğan Aydal, Habertürk'te katıldığı bir programda söz konusu talebin de yer aldığı listeyi AKP'ye ilettiklerini ve "Hiçbir problem yok" yanıtı aldıklarını söyledi.
Ancak A Haber'in sorularını yanıtlayan AKP Genel Başkanvekili Binali Yıldırım, YRP'ye, "sadece nezaket ziyareti" yaptıklarını belirterek, YRP'nin ittifak için şart koştuğu 6284 sayılı Kanun ile ilgili de, "Bu detayları hiç konuşmadık" dedi.

AKP Grup Başkanvekili Özlem Zengin de TBMM'de yaptığı açıklamada "Bizim için önemli bir konudur ve 6284 kırmızı çizgimizdir" demişti.

Zengin, Yeniden Refah Partisi ile görüşen heyette bulunan AKP Grup Başkanvekili Binali Yıldırım'a konuyu sorduğunu, “böyle bir konunun hiç gündeme gelmediğini, hiç konuşulmadığı” yanıtı aldığını aktarmıştı.

''YALNIZ BIRAKILDIM, YORGUNUM''

Ancak Özlem Zengin "kırmızı çizgi" açıklaması sonrası AHaber ekranında katıldığı programda, bu konu ile ilgili artık konuşmak istemediğini hedef haline getirildiğini ve “tehdit mesajları aldığını” söyledi.

Zengin, “yalnız bırakıldığını ve yorgun” olduğunu da söyleyerek “Camiamızın içinde bulunduğu durumu değerlendirirken hüzün duyuyorum” dedi.

 

AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin'den dikkat çeken açıklama: 6284 sayılı kanun açıklamalarımdan sonra hedef haline geldim ile ilgili etiketler Özlem Zengin
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.